fbpx

 

Wat vind je op de locatie?

Bakenessergracht 50: In dit atelier vind je de houtwerkplaats, de kaarsenmakerij en de galerie/winkel. De producten die je in de houtwerkplaats en de kaarsenmakerij leert maken, zijn meestal bedoeld voor verkoop. Als je in de galerie/winkel werkt, leer je hoe je deze producten verkoopt (winkeldiensten) en help je bijvoorbeeld ook mee met het verhuren van de schilderijen die op Bakenessergracht 65 worden gemaakt.

Bakenessergracht 65: In dit atelier kun je meedoen aan de keramiekgroep, het schilderatelier en het textielatelier. De producten die je hier leert maken, zijn meestal ook bedoeld voor de verkoop. In het schilderatelier werk je op individuele basis aan je eigen werk. Bij keramiek (denk aan servies maken) en textiel (denk aan breien, haken, naaien) werk je meestal in groepen.

Voor wie is de locatie?

Bij Hart Werk & Kunst werken zo’n 50 volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking. Je werkt vaak samen met andere mensen, maar zelfstandig werken kan ook. Elke groep heeft ongeveer 8 deelnemers. In welke groep jij het beste past, hangt af van wat je leuk vindt en wat je kunt.

De ateliers op Bakenessergracht 50 en 65 zijn niet rolstoeltoegankelijk. Parkeermogelijkheden zijn zeer beperkt; het treinstation van Haarlem is op tien minuten loopafstand.

In deze online flyer vind je informatie over Hart Werk en Kunst.

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 751 10 49
Mail
Zorg aanvragen
Locaties