Wat vind je op de locatie?

Op de boerderij in Heemstede zijn 4 dagbestedingsgroepen waar je mee kunt doen. Er is bijvoorbeeld een groep van 10 mensen die op de boerderij werkt en een groep van 10 mensen die in de tuin werkt. Daarnaast zijn er twee boerenbuurthuizen waar je mee kunt doen aan activiteiten die te maken hebben met de boerderij of tuin: het Houten huis en het Koeienhuis. In welke groep jij het beste past, hangt af van wat je leuk vindt en wat je kunt.

Voor wie is de locatie?

Bij Boerderij de Hartekamp in Heemstede werken 35 mensen met zowel lichte als ernstige verstandelijke (en soms ook fysieke) beperking. Je kunt hier komen werken, maar je mag ook gewoon op bezoek komen en genieten van de dieren en het boerenleven. De boerderij is elke dag geopend van 9.00 tot 16.00 uur en het hele terrein is rolstoeltoegankelijk. Er zijn parkeermogelijkheden in de buurt en op zes minuten loopafstand is een bushalte.

Benieuwd naar wat er allemaal op de Boerderij gebeurt? Heel regelmatig plaatsen we video’s over de belevenissen op de Boerderij. Je kunt ze bekijken op de pagina ‘Filmpjes locaties’ op deze website en in de playlist ‘Dieren’ op het YouTubekanaal van de Hartekamp Groep.

In deze online flyer vind je informatie over de boerderij

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 583 3186
Mail
Zorg aanvragen
Locaties