fbpx

De locatie is eigendom van De Hartekamp Groep en heeft een oppervlakte van ca. 9.420 m2.
Op de huidige locatie aan de De Ruyterlaan staat een voormalig schoolgebouw waarin dagbesteding werd gegeven aan cliënten van De Hartekamp Groep.
Het bestaande gebouw moet nog worden gesloopt.

Van het perceel behoudt De Hartekamp Groep een gedeelte ter grootte van ca. 3.140 m2 in eigendom. Op dit gedeelte zal De Hartekamp Groep voor haar eigen rekening opdracht geven voor de nieuwbouw van een woongebouw met zorgfunctie.
Het resterende deel van het perceel wordt verkocht.
Op dit verkochte gedeelte van de grond mag de koper voor eigen rekening en risico verdeeld over 5 blokken maximaal 15 parkwoningen realiseren en wordt het openbaar gebied met boven- en ondergrondse infrastructuur aangelegd.

De selectie van de partij voor de realisatie van het woongebouw met zorgfunctie en de aankoop van de grond voor de parkwoningen vindt plaats in een openbare combi-tender.
Voor nadere informatie over de locatie en deze openbare tender kunt u het informatie memorandum downloaden. Indien u interesse heeft kunt u zich via het e-mailadres aanbestedingderaak@hartekampgroep.nl aanmelden.
Indien u na bestudering hiervan interesse heeft om deel te nemen aan de tender, kunt u dit via hetzelfde emailadres kenbaar maken.

Download informatie memorandum

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties