fbpx

 

Wat vind je op de locatie?

Juma is een bijzondere speelgoedwinkel en zit al sinds 1997 in het centrum van Heemskerk. De winkel is van maandag t/m zaterdag geopend. Er werken zo’n 15 cliënten van maandag tot en met zaterdag, fulltime en parttime.

Elke dag start met een werkoverleg waarbij de algemene taken worden verdeeld. Bij ons kun je verschillende werkzaamheden doen. Denk aan:

  • cadeautjes mooi inpakken
  • de kassa bedienen
  • klanten helpen aan een mooi cadeautje
  • in het magazijn werken: dozen uitpakken, speelgoed monteren, producten sorteren en voorzien van een prijsje.
  • boven in het kantoor werken om administratie te doen, zoals geld tellen, de telefoon opnemen, rekenklusjes, taken op de computer
  • je kunt op maandagen helpen schoonmaken.

Alles op je eigen niveau en in je eigen tempo. Je hoeft dit niet al te kunnen, wij gaan jou alles leren!
Op de eerste verdieping boven de winkel is een privéruimte voor de cliënten en de professionele begeleiders.

Voor wie is de locatie?

Bij Juma werken mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking met een Wlz- of WMO-indicatie. Je werkt in een team met ongeveer 8 cliënten van verschillende niveaus.

Doordat een winkel zo divers is qua taken is er voor iedereen wel een passend takenpakket te vinden. Ook als je niet kunt lezen kun je bij ons werken. Iedereen draagt zijn steentje bij en met zijn allen maken we deze winkel tot een succes. Jij werkt aan je zelfstandigheid en zelfvertrouwen, je leert samenwerken, je krijgt waardering en je maakt deel uit van de maatschappij. Samen leer je jouw talent te ontdekken en te gebruiken!

De bovenruimte is alleen toegankelijk via een trap. Beneden is een invalidetoillet. Er zijn parkeermogelijkheden in de buurt en op vijf minuten loopafstand is een bushalte.

Lijkt deze inspirerende werkplek jou leuk en vind je het een fijn idee wanneer er altijd een begeleider aanwezig is? Neem dan contact op met de bedrijfsleiding van de winkel; bel 0251 253573, mail naar juma@hartekampgroep.nl of stap gewoon binnen, dat kan ook zonder afspraak.

Kijk eens voor een eerste indruk op onze website www.juma.nl en volg ons op Facebook.

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
0251 - 253 573
Mail
Zorg aanvragen
Locaties