Dat doe je op je eigen manier en in je eigen tempo. Daarom bieden we verschillende soorten zorg voor kinderen met een achterstand of beperking. Zorg in kinderdagcentra en naschoolse zorg of ambulante begeleiding.

Kindcentra

Zoek je een fijne plek voor je kind om te spelen of te leren en therapie te krijgen?

De Hartekamp Groep heeft aantal kindcentra. In alle centra krijgt je kind begeleiding en behandeling. Welk centrum het beste bij je kind past, hangt af van de leeftijd van je kind en de zorg die je kind nodig heeft. Klik op de link om alvast een kijkje te nemen.

Baloe is voor kinderen van 0 tot 4 jaar met een ontwikkelingsachterstand op verschillende gebieden, die bijzondere aandacht en behandeling nodig hebben.

De Hermelijn is voor kinderen van 2 tot 8 jaar met een ontwikkelingsachterstand.

Het Duinhuis is voor kinderen tot 18 jaar met een verstandelijke of meervoudige beperking. Kinderen kunnen hier terecht voor bijvoorbeeld dagbesteding, therapie, zwemmen, logeren, etc.

IKC IJmond Hartekamp Groep is voor kinderen van 2-8 jaar met een ontwikkelingsachterstand.

Naschoolse opvang

Heeft je kind veel zorg en structuur nodig? Kan hij/ zij daarom niet terecht op een reguliere naschoolse opvang?

Je kind kan dan na schooltijd terecht bij naschoolse opvang De Schelp en krijgt daar zorg die is afgestemd op zijn of haar niveau, behoeften en mogelijkheden.

Programma

We bieden een gevarieerd programma aan dat past bij jouw kind. Denk aan knutselen, wandelen, spelletjes, voorlezen en koken. Natuurlijk is het programma duidelijk en gestructureerd.

Deze opvang is mogelijk van maandag t/m donderdag na schooltijd tot 18.00 uur. Is je kind vrij van school, bijvoorbeeld door een studiedag? Dan is er meestal wel extra dagopvang mogelijk.

Waar?

Er is speciale opvang na schooltijd en KDC-tijd op NSO De Schelp in Haarlem Noord.

Je haalt je kind zelf op tussen 17.00 en 18.00 uur.

Ambulante begeleiding op school of kinderopvang

Als je kind een achterstand heeft en naar een reguliere opvang of school gaat kun je kiezen voor ambulante begeleiding.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over gespecialiseerde kindcentra? Of wil je weten welk centrum het best bij je kind past? De cliëntadviseurs van het Cliënt Service Punt helpen je graag.

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties