Hartekamp Groep tekent contract met RAM-IT voor ICT-diensten

De Hartekamp Groep (DHG) kiest voor RAM Infotechnology (RAM-IT) voor het uitbesteden van haar ICT-diensten. Het gaat om een samenwerking voor onbepaalde looptijd, waarbij de basis dienstverlening voor minimaal drie jaar wordt afgenomen. Op 29 oktober is het contract officieel getekend.

DHG was op zoek naar een servicepartner, met betaalbare ICT en ICT-dienstverlening met een focus op continuïteit en kwaliteit die transparant en meetbaar is. Tijdens een uitvoerige selectieprocedure, uitgevoerd samen met adviesbureau Strict, is RAM-IT als beste partij naar voren gekomen. Met name door de zeer uitgebreide en specialistische zorgkennis van RAM-IT vormen de Hartekamp Groep en RAM-IT een optimale match tussen ICT, organisatie en zorgprocessen.
Jan Bauer (voorzitter Raad van Bestuur Hartekamp Groep): ,,ICT is van groot belang voor de Hartekamp Groep. Onze begeleiders (de handen aan de bedden) rekenen op een betrouwbare ICT om de hoge kwaliteit van zorg te kunnen blijven leveren. Maar een betrouwbare ICT-partner is ook nodig om de professionaliteit van de ondersteunende afdelingen van onze organisatie naar een hoger niveau te tillen. We hebben er alle vertrouwen in dat dat samen met RAM-IT een succes wordt”.

Niels van Peer (commercieel directeur RAM-IT) vult aan: ,,Het selectieproces dat de Hartekamp Groep heeft gedaan is zeer goed en grondig geweest. DHG is echt op zoek naar een partner die ook hen als organisatie verder gaat helpen op ICT-vlak. We zijn dan ook erg trots dat we op basis hiervan als dienstverlener door de Hartekamp Groep zijn geselecteerd. We kijken er naar uit om samen met DHG de verdere stappen te gaan maken”!

ondertekening contract Hartekamp Groep en RAM-IT

Feestelijke ondertekening van het contract tussen Hartekamp Groep en RAM-IT. Op de foto vlnr achterste rij: Remco Kruithof (Hartekamp Groep), Gijsbert van der Hel (Strict Consultancy), Ingrid Ikelaar (Hartekamp Groep), Arnoud Tiller (Hartekamp Groep), Manja Voulon (Hartekamp Groep). Vlnr onderste rij: Helma Gram (Hartekamp Groep), Jan Bauer (voorzitter RvB Hartekamp Groep), Joachim Kaarsgaren (directeur RAM-IT), Marian Stet (lid RvB Hartekamp Groep), Niels van Peer (RAM-IT).

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties