menuover ons

Eet je kind slecht? Komt hij/zij moeilijk in slaap? Heeft hij/zij vaak zomaar driftbuien? Zit je puberende kind in de knoop met zichzelf? Experimenteert hij/zij met drugs? Of heb je zelf problemen met een verslaving? Of problemen op het werk of thuis? Of ben je al wat ouder en merk je dat alles niet meer zo makkelijk gaat? Word je vergeetachtig? Krijg je problemen met bewegen?

Stel je jezelf vaak dit soort vragen en kom je er zelf niet uit? Klop dan aan bij het ‘Expertisecentrum Ambulant’ van de Hartekamp Groep. In ons centrum werkt een team van professionals, zoals: (huis)artsen, gespecialiseerde artsen, gedragswetenschappers, psychologisch assistenten en allerlei verschillende therapeuten. We kunnen je helpen bij alle mogelijke problemen.

Als je je bij ons aanmeldt, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Daarna maken we een behandelplan. Dit plan bespreken we met jou (en je kind). Als iedereen het eens is met het plan, voeren we het uit. Vaak is extra onderzoek ook onderdeel van het plan. Soms werken we samen met specialisten buiten de Hartekamp Groep. Bijvoorbeeld met mensen uit het onderwijs, de (kinder-)psychiatrie en het ziekenhuis. We kunnen je ook naar die mensen doorverwijzen. Zo vinden we de beste manier om jou te helpen.

Hieronder staat een lijst met alle specialisten die in het Expertisecentrum Ambulant werken. Ze hebben allemaal hun eigen aandachtsgebied. En ze zijn allemaal opgeleid in het behandelen van mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Klik op een onderwerp als je hier meer over wilt weten.

Er is een Expertisecentrum Ambulant in Haarlem, Heemstede en Heemskerk. Onze hulpverleners kunnen ook bij je thuiskomen om hulp te bieden.

Indicatie

Krijg jij of krijgt je kind 24-uurszorg bij de Hartekamp Groep? Dan heb je de indicatie ZZP 3 of hoger nodig om onze zorg te krijgen. Heb je een ZZP 1 of 2 (geen behandeling) of krijg je geen 24 uur zorg bij de Hartekamp Groep? Dan kun je onze zorg toch krijgen als je een verwijzing hebt van je behandelend arts. Dat is vaak je huisarts. Zij kunnen een aantal consulten per jaar afspreken (zonder CIZ indicatie behandeling) voor ondersteuning en het beantwoorden van de vraag van de verwijzer.

Informatie en aanmelden

Wil je meer informatie? Of wil je je aanmelden bij het Expertisecentrum Ambulant? Neem dan contact met ons op. We vertellen je dan wat je verder kunt verwachten en wat er eventueel nog nodig is.

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties