menuover ons

Dan kun je beter bij de tandartsen van de Hartekamp Groep zijn. Zij geven je dezelfde behandeling als een gewone tandarts, maar ze hebben veel meer tijd voor je. En ze weten hoe ze mensen met een verstandelijke beperking het beste kunnen helpen.

Onze tandartsen kijken altijd welke behandeling je nodig hebt én welke behandeling je aankunt. Ze willen namelijk dat je mond gezond is, maar ook dat je gelukkig bent. Ze nemen alle tijd die nodig is. Zijn er meer afspraken nodig voor een behandeling? Dat kan! En bij iedere behandeling vertellen ze precies wat ze gaan doen. Ook geven ze je de tijd om aan alles te wennen. Ze laten bijvoorbeeld alle instrumenten eerst zien en je mag eraan voelen. Zo vaak als wilt.

Blijf je het toch heel eng vinden? Dan kun je een pilletje krijgen waarvan je rustig wordt. Is ook dat niet genoeg? Dan kun je de behandeling ook onder narcose krijgen. Dat kan in onze praktijk in Heemstede. Vinden we dat de kans op complicaties te groot is? Dan wordt de operatie in de Noordwest Ziekenhuisgroep in Alkmaar gedaan.

Ook kunnen onze tandartsen je leren hoe je je gebit het beste schoonhoudt. Ook daar nemen ze alle tijd voor. Ze leren het jou en je begeleiders.
We hebben twee praktijken, één in Heemstede en één in Heemskerk. In beide praktijken kun je ook terecht als je in een rolstoel zit of bedlegerig bent. Onze ruimtes zijn daarop ingericht en we hebben een tillift.

Meer informatie en aanmelden?

Wil je meer informatie over onze tandheelkundige zorg? Wil je je inschrijven voor de praktijk? Wil je een afspraak maken? Of wil je je adresgegevens of verzekeringsgegevens wijzigen? Neem dan contact met ons op.

Adresgegevens

Locatie Hartekamp
Egellaan 1
2105 ML Heemstede
Telefoon: 023 – 583 33 15

Geopend:
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Locatie Harteheem
De Cirkel 1
1967 NM Heemskerk
Telefoon: 0251 – 203 762

Geopend:
Dinsdag en woensdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Voor de behandelingen wordt tijd aangevraagd bij de zorgverzekeraar. Kom je van buiten de Hartekamp Groep? Dan willen graag een verwijzing van je huisarts of tandarts.

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties