menu

Op Harteheem en de Hartekamp hebben we verwarmde snoezelbaden. Op de Hartekamp hebben we ook nog een zwembad dat op verschillende dieptes gezet kan worden.

Zwemlessen op woensdagmiddag

Op woensdagmiddag kan je kind zwemles krijgen in het zwembad van de Klimop, Herenweg 5 in Heemstede. Deze lessen zijn voor (thuiswonende) kinderen en jongeren met een beperking. Iedere zwemles duurt 45 minuten. Je kind krijgt 1 op 1 begeleiding van een bewegingsagoog. We kijken per kind wat het aankan. Dat kan zich vrij voelen in het water zijn. Maar ook het behalen van een of meer diploma’s. Samen kijken we wat lukt.

Aquarobic

Vind je het fijn vinden om actief bezig te zijn in het water? En vind je muziek leuk? Kom dan naar aquarobic. Aquarobic is lekker bewegen op muziek in ondiep water. Je krijgt er een betere conditie van en meer spierkracht. En je wordt er ook nog leniger van.

Ouder/kind zwemmen

Wil je vrij zwemmen samen met je kind? Lekker samen spelen in het water? Je kunt samen met je kind zwemmen in ons verwarmde snoezelbad. Maar ook in ons zwembad met verstelbare bodem. We hebben allerlei materialen die je bij het spelen kunt gebruiken.

Vrij zwemmen

Wil je vrij zwemmen in een van onze zwembaden? Dat kan natuurlijk ook. Vrij zwemmen is wel altijd in een groepje. Afhankelijk van de locatie, zijn er naast overdag ook in de avond en op zaterdag mogelijkheden om vrij te zwemmen. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over het zwemmen? Of wil je je aanmelden voor een van de zwemactiviteiten? Neem dan contact met ons op.

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties