menu

Medische en paramedische zorg

De Hartekamp Groep betaalt voor cliënten met een indicatie ZZP VG met behandeling, waarbij de behandeling gerelateerd is aan de handicap:

  • Medische zorg door de Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG) of tandarts van de Hartekamp Groep. Als cliënt kun je met begeleiding de AVG-arts en de tandarts bezoeken.
  • Paramedische zorg (fysiotherapie, logopedie, ergotherapie, diëtetiek) op verwijzing van een arts*.
  • Medicijnen.
  • Pedicure, met verwijzing van een arts.

De cliënt betaalt:

  • Cliënten met een indicatie ZZP VG zonder behandeling schrijven zich in bij een reguliere huisarts en tandarts. De kosten van deze medische zorg is voor rekening van de ziektekostenverzekering. De kosten voor begeleiding naar de arts/tandarts et cetera zijn voor rekening van de cliënt.

Let op: de ziektekostenvergoeding van medische en paramedische zorg is afhankelijk van de basis- en aanvullende verzekering die de cliënt heeft afgesloten. Voor cliënten met ZZP 1 en 2 VG en cliënten zonder behandelindicatie kan de Hartekamp Groep voorzien in paramedische zorgverlening. Dit wordt vergoed door de zorgverzekeringswet. In bepaalde gevallen kan de Hartekamp Groep deze kosten direct in rekening brengen bij de ziektekostenverzekeraar van de cliënt. In andere gevallen krijgt de cliënt een rekening die hij kan indienen bij de ziektekostenverzekeraar. Of de verzekeraar de kosten vergoedt hangt af van hoe de cliënt (aanvullend) verzekerd is.

*Aanvullende informatie over contracten met zorgverzekeraars die de Hartekamp Groep heeft afgesloten voor paramedische zorg in 2019
Contracten zorgverzekeraars paramedische zorg

 

 

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties