fbpx

Rapper Nassim droomt van Carré

Nassim Hafidi (26) woont in Velserbroek en gaat vier keer in de week naar het Dagcentrum IJmuiden. Daar werkt hij in de keramiekgroep waar ze nu druk bezig zijn om schaaltjes te maken voor de kerst. En soms maakt hij ook zeepjes. Maar wat hij het liefste doet is rappen.

Zijn grootste idolen zijn Boef, Ali B en de Algerijnse zanger/acteur Khaled. Nassim droomt groot: Hij wil graag met deze beroemde zangers en rappers optreden in Koninklijk Theater Carré. Op de vraag of hij dat niet heel spannend vindt, antwoordt hij: ,,Nee joh, echt niet”.

Nassim schrijft zelf zijn teksten. Soms in het Nederlands en soms in het Arabisch. Hij is trots op Velserbroek en Algerije. Zijn teksten gaan dan ook bijna altijd over Velserbroek en omgeving en over Algerije en zijn familie die daar nog woont. Of over zijn vader. ,,Ik ben een rap aan het maken voor hem. Omdat hij zo lief is.” Naast het rappen en het werk in Dagcentrum IJmuiden helpt hij – als het even kan – zijn broer Mounir in de Haarlemse kledingzaak Lumière. Nassim is een druk baasje en weet wat-ie wil. Best kans dat we hem ooit terug zien in Carré.

 

 

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties