fbpx

Wat leuk dat je onze website bezoekt om je te oriënteren op een nieuwe carrière in onze gehandicaptenzorg. Gemotiveerde carrièreswitchers zijn bij ons van harte welkom.

Werken in de gehandicaptenzorg, wat is er voor nodig?

We gaan er vanuit dat je als carrièreswitcher een baan in de directe zorg ambieert en dat je een opleiding en werkervaring hebt, alleen (nog) niet in de zorg. Dat is niet erg, want je ervaring, opleidingsniveau en bepaalde karaktereigenschappen die heel goed passen in de zorg, zijn veel waard. Jouw opleidingsniveau zegt ons iets over je capaciteiten en je werkervaring kan je wellicht heel goed gebruiken bij de begeleiding van cliënten, maar ook bij teamtaken. Wij zijn namelijk zelforganiserend en daardoor een platte organisatie waardoor er ook regel- en coördinatietaken in het team belegd zijn. Elk teamlid draagt zijn steentje hieraan bij.

Karaktereigenschappen die essentieel zijn in de zorg zijn reflecterend vermogen. Jouw gedrag heeft effect op onze cliënten, daar moet je je heel bewust van zijn. Onze visie is versterkend begeleiden, wat betekent dat we onze cliënten zo veel mogelijk zelf willen laten doen of willen leren. Dat betekent soms op je handen zitten of je tong afbijten.

Wat je hoogstwaarschijnlijk nog mag leren is kennis van de gehandicaptenzorg en bijkomende ziektebeelden. Wat is autisme en wat komt daar bij kijken. Of hoe uit iemand zich met een hechtingsstoornis of borderline. Hoe gaan dagelijkse bezigheden zoals wassen, aankleden of eten als je in een rolstoel zit of ernstig spastisch bent. Deze kennis is noodzakelijk en die gaan wij jou leren met behulp van interne trainingen, on the job en externe opleidingen.

Spreekt dit je aan en wil je een stapje verder?

Aan het einde van elke maand organiseren wij een speeddate voor open sollicitanten, carrièreswitchers, zij-instromers en andere geïnteresseerden.

Via onderstaande mogelijkheden kun je solliciteren. Geef in het vakje motivatie een korte motivatie, waar je naar op zoek bent, waar je blij van wordt en waar je goed in bent. Een CV vinden we ook altijd prettig.

Wij nodigen je uit voor de eerstvolgende speeddate, die vinden ’s avonds plaats tussen 19.00 en 21.00 uur. Locatie en verdere informatie ontvang je via je ingevulde emailadres.

Zo simpel is het.

Hartelijke groet en graag tot ziens op onze speeddate.

Dandy en Wendy
Recruitmentteam

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 510 1478
Mail
Zorg aanvragen
Locaties