fbpx

Vakantiekracht | Vakantiewerk | €11,- per uur | Vanaf 16 jaar | Heemstede | Haarlem | Heemskerk

Leuke én waardevolle vakantiebaan

Voor je het weet zit je aan het eind van jouw schooljaar en krijg je meer tijd om te gaan werken. Misschien wil je een start maken met een carrière in de gehandicaptenzorg. Dan kun jij deze zomer starten als vakantiekracht en ga je werken met de cliënten van de Hartekamp Groep!

Benieuwd wat je gaat doen?

Bij de Hartekamp Groep kan je werk er heel verschillend uitzien. Er zijn namelijk meer dan 40 locaties met verschillende cliëntdoelgroepen. We hebben hele jonge cliënten (kinderen) tot bejaarde cliënten en alles wat daar tussen zit. Sommige cliënten hebben verzorging nodig omdat zij dit zelf niet kunnen doen. Denk aan het helpen bij aankleden, wassen, tandenpoetsen of bijvoorbeeld iemand naar bed brengen.
Andere cliënten hebben meer (gedrag)begeleiding nodig. Dat betekent dat de cliënten veel handelingen zelf kunnen doen, maar je geeft ondersteuning door bijvoorbeeld aanwijzingen te geven. Sommige cliënten vinden het moeilijk om hun gevoelens te uiten en kunnen dat wel eens op jou afreageren. Niets persoonlijks natuurlijk, jij laat je niet van de wijs brengen.

Je kunt werken op een woonlocatie of op een dagbestedingslocatie. Op de woonlocaties heb je flexibele tijden. Soms werk je een ochtenddienst, soms een dagdienst en soms een avonddienst. Altijd in overleg met de locatie natuurlijk. Je helpt de cliënten hier met alledaagse dingen die een woning voorkomen.
Op de dagbestedingslocaties werk je van ongeveer 9.00 tot 16.00 uur. Hier doen de cliënten bijvoorbeeld creatieve, buiten- of inpakwerkzaamheden. Ook op de dagbestedingslocaties komen verzorgende taken voor.

Wat krijg je van ons?

  • Een warm welkom van je nieuwe collega’s die je heel goed gaan inwerken;
  • Een uurloon van ongeveer € 11,- bruto per uur;
  • Basistrainingen om de kneepjes van het vak te leren;
  • Een zinvolle vakantiebaan waar je met trots over kunt vertellen op verjaardagen;
  • Vorig jaar zijn er 40(!) vakantiekrachten na september bij ons blijven werken en sommigen starten dit jaar met een leer-werk traject. Dus wie weet jij ook wel…?

Ben je nog steeds enthousiast?

Wij organiseren dit jaar drie speeddates. Als je solliciteert via onderstaande link, nodigen wij je uit voor één van deze speeddates. Waar je wordt uitgenodigd hangt af van waar jij woont en wilt werken.

2 april, locatie Harteheem in Heemskerk
16 april, locatie Hartekampterrein in Heemstede
12 mei, locatie Brownies&DownieS in Haarlem

Hartekamp Groep speeddate vakantiewerk

Twijfel je? Wil je toch nog even iets meer weten? Bel of app gerust even met de recruiters, zij geven antwoord op al je vragen:

Wendy Franken: 06 – 1184 5619
Dandy Steenvoorden: 06 – 2127 7488

Tot snel!

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties