fbpx

Wil je meer informatie over het werken als vakantiekracht? Bel met Marieke!

06 - 256 52 594

Vakantiekracht | Vakantiewerk | €11,- per uur | Vanaf 18 jaar | Heemstede | Haarlem | Heemskerk

Leuke én waardevolle vakantiebaan

Wil jij een start maken met een carrière in de gehandicaptenzorg? Voor onze woonlocaties in Heemstede en Heemskerk zoeken wij nog vakantiekrachten van 18 jaar of ouder! Zoek jij nog een baan met pit en ben jij deze zomer vrij? Dan kun jij gaan werken met de cliënten van de Hartekamp Groep.

Benieuwd wat je gaat doen?

Bij de Hartekamp Groep kan je werk er heel verschillend uitzien. Er zijn namelijk meer dan 40 locaties met verschillende cliëntdoelgroepen. We hebben hele jonge cliënten (kinderen) tot bejaarde cliënten en alles wat daar tussen zit. Sommige cliënten hebben verzorging nodig omdat zij dit zelf niet kunnen doen. Denk aan het helpen bij aankleden, wassen, tandenpoetsen of bijvoorbeeld iemand naar bed brengen.
Andere cliënten hebben meer (gedrags-)begeleiding nodig. Dat betekent dat de cliënten veel handelingen zelf kunnen doen, maar je geeft ondersteuning door bijvoorbeeld aanwijzingen te geven. Sommige cliënten vinden het moeilijk om hun gevoelens te uiten en kunnen dat wel eens op jou afreageren. Niets persoonlijks natuurlijk, jij laat je niet van de wijs brengen.

Bij de Hartekamp Groep zoeken wij nog vakantiekrachten die willen werken op een woonlocatie in het hoogseizoen. Op de woonlocaties heb je flexibele tijden. Soms werk je een ochtenddienst, soms een dagdienst en soms een avonddienst. Altijd in overleg met de locatie natuurlijk. Je helpt de cliënten hier met alledaagse dingen die op een woning voorkomen.

Wat krijg je van ons?

  • Een warm welkom van je nieuwe collega’s die je heel goed gaan inwerken;
  • Een uurloon van ongeveer € 11,- bruto per uur;
  • Basistrainingen om de kneepjes van het vak te leren;
  • Een zinvolle vakantiebaan waar je met trots over kunt vertellen op verjaardagen;
  • Vorig jaar zijn er veel vakantiekrachten na september bij ons blijven werken en sommigen starten dit jaar met een leer-werk traject. Dus wie weet jij ook wel…?

Ben je nog steeds enthousiast?

Dan kun je solliciteren via onderstaande link. Een van de recruiters neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op! Rondom de corona-situatie nodigen wij jou uit via een digitaal gesprek.

Als we uiteindelijk allebei positief zijn en we een leuke match voor jou hebben gevonden op één van onze locaties, krijg je een contract op basis van 0-uren. Dit betekent dat je niet een minimum aantal uur per week hoeft te werken en je in overleg met je locatie ingepland wordt. Je contract is dan in principe van 1 mei tot en met 30 september.

Twijfel je? Wil je toch nog even iets meer weten? Bel of app gerust even met de recruiters, zij geven antwoord op al je vragen:

Marieke van der Laan: 06 – 25 65 25 94
Dandy Steenvoorden: 06 – 21 27 74 88
Celine Spijkers: 06 – 11 95 47 98
Wendy Franken: 06 – 11 84 56 19

Tot snel!

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
06 - 1184 5619
06 - 2127 7488
Mail
Zorg aanvragen
Locaties