menu

Ha! Nieuwe collega!

Wat leuk dat je onze website bezoekt voor een baan. We kunnen vertellen, die hebben we. Meer dan één.

Even voorstellen

Laten wij ons even voorstellen voordat we overgaan naar de volgende stap, namelijk jou verleiden om ook tot de Hartekamp Groep te gaan behoren. Geen leukere, kundigere collega’s te vinden, dus stop maar met zoeken.

Wij zijn Dandy Steenvoorden (hij met die baard) en Carina Rosmolen (zij met dat zwarte haar), de recruiters van de Hartekamp Groep.

Ons doel: nog meer leuke en kundige collega’s binnenhalen.

Wanneer een open sollicitatie?

Je bent dus op het tabblad van de open sollicitaties beland. Helemaal goed. Dit betekent dat je tussen de vacatures net niet dé vacature hebt gevonden die helemaal op jouw lijf geschreven is of dat je geen keuze kon maken tussen al die leuke banen. We snappen het.

Welke opties hebben we?

Of je nu al wel een gerichte opleiding hebt of niet, je bent meer dan welkom om een nieuwe Hartekamp Groep collega te worden.

Er zijn verschillende opties:

1. Heb je of doe je een zorgopleiding of heb je al ervaring in de zorg, dan nemen we snel contact met je op om samen de vacatures te bekijken en een keuze te maken voor díe vacature die het meest aansluit bij jouw interesse.

2. Heb je nog helemaal geen ervaring met de zorg, maar ben je wel geïnteresseerd in een baan of opleiding in de zorg, solliciteer gerust, wij nemen je op in onze portefeuillemap. In februari a.s. starten er weer nieuwe leerroutes. In januari nemen we contact met je op en bepalen samen met jou een werkervarings- of leerroute.

3. Wil je geen baan in de zorg, maar bijvoorbeeld een administratieve, financiële, ICT of HRD functie? Dan nodigen we je uit om bij de reguliere vacatures te kijken en rechtstreeks op de functie die jouw interesse heeft te solliciteren. Dat werkt het snelst.

Via onderstaande mogelijkheden kun je solliciteren. Vermeld in het vakje motivatie wat je zoekt, waar je blij van wordt en waar je goed in bent en een CV vinden we ook altijd prettig.

Life is simpel.

Tot snel dan maar?

Hartelijke groet van
Dandy Steenvoorden en Carina Rosmolen

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties