fbpx

 

Wat vind je op de locatie?

Leer-werkbedrijf WIM heeft vier groepen op twee locaties: de Opleidingsgroep, het Industriële team en het Grafisch Atelier vind je op nr. 1153-1157. Veel in Hout zit op nr. 1550.

In de Opleidingsgroep kun je diverse stages lopen. Zo leer je wat je kunt en wat je leuk vindt. Dat kan bij WIM zelf, of bij een van de bedrijven uit het netwerk van WIM.
In het Industriële team sorteer, monteer en verpak je producten. En in het Grafisch Atelier maak je, in je eigen tempo, grafische (op de computer) en kunstzinnige (met de hand) producten.

Bij Veel in Hout werk je -alleen of samen- met hout in de grote werkplaats. Hier wordt van alles gemaakt, zoals tuinmeubels en vogelhuisjes. Sommige producten worden speciaal gemaakt in opdracht van externe klanten en bedrijven.

Voor wie is de locatie?

Bij dit leer-werkbedrijf in Heemskerk werken jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke, sociale en/of fysieke beperking. In welke groep jij het beste past, hangt af van wat je leuk vindt en wat je kunt.

De locaties van WIM zijn grotendeels rolstoeltoegankelijk. Nabij parkeren is mogelijk, een bushalte vind je op 15 minuten loopafstand.

In deze online flyers vind je informatie over Veel in Hout en WIM

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
0251 - 285 850
Mail
Zorg aanvragen
Locaties