Maar gelukkig zijn er genoeg leuke mogelijkheden. Bijvoorbeeld als assistent conciërge op een school. Als medewerker in een supermarkt, garage, bedrijfsrestaurant of verzorgingstehuis.

Waar kun je terecht?

Je kunt dagbesteding doen binnen en buiten de Hartekamp Groep met begeleiders van de Hartekamp Groep. Deze begeleiders zijn op de werkplek aanwezig. Ze beantwoorden je vragen en helpen je bij van alles. Bijvoorbeeld bij het leren samenwerken, doorwerken en nauwkeurig werken. En hoe je met feedback moet omgaan.

Ook kun je betaald werk gaan doen bij een bedrijf. Je wordt dan begeleid door je jobcoach. Die is niet elke dag op je werkplek. Je jobcoach komt regelmatig langs om te kijken hoe het gaat. Alle vragen of problemen die je hebt, kun je dan met hem of haar bespreken.

Locaties voor dagbesteding vanuit Loopbaancentrum (locaties Midden en Heemskerk)

We hebben de volgende mogelijkheden voor dagbesteding met begeleiders van de Hartekamp Groep:

  • Het leerwerkplekbedrijf Werken Is Meedoen (WIM) in Heemskerk. WIM is een samenwerkingsverband tussen Heliomare en de Hartekamp Groep. Bij WIM kun je heel veel verschillende soorten werk doen. Bijvoorbeeld buttons en kaartjes maken, zeeppompjes in elkaar zetten en taarten bakken. Ook is er een kunstatelier.
  • Het stadshuis van Beverwijk. Daar doe je lichte werkzaamheden, zoals papier bijvullen in kopieerapparaten. En allerlei andere klusjes waar de ambtenaren zelf niet aan toekomen.
  • Het team Groen en Doen op Harteheem in Heemskerk. Dit team verzorgt tuinen van particulieren en scholen op verschillende plekken in de IJmond.
  • Taartenmakerij de Springvorm op Harteheem in Heemskerk voor de heerlijkste taarten, cupcakes en ander gebak
  • Team Tuin Onderhoud in Heemstede. Dit team onderhoudt tuinen van particulieren en organisaties in Heemstede. Ook is er een samenwerking met Spaarnelanden.
  • Het Cleanteam. Dit team maakt de binnenkant van bussen schoon op het terrein van Connexxion in Haarlem.
  • De winkel Juma in Heemskerk. Hier zorg je ervoor dat de winkel er netjes en leuk uitziet. Ook bedien je de kassa en pak je cadeautjes in.

Alleen een loopbaanonderzoek

Weet je nog niet zeker of je wel wilt werken? Maar wil je wel graag weten wat voor een werk bij je zou kunnen passen? Dat kan! Bij het Loopbaancentrum kun je ook alleen een loopbaanonderzoek laten doen. Een jobcoach gaat dan met je praten en vragen aan je stellen. Aan het einde van het onderzoek geeft de jobcoach met een advies over waar je zou kunnen gaan werken en welke begeleiding je daarbij nodig hebt. Maar hij/zij gaat niet meteen dagbesteding of werk voor je zoeken.

Terugkeren na ziekte (tweede spoortraject)

Ben je al langer dan 1,5 jaar ziek en heb je al die tijd niet kunnen werken? Of ben je werkgever en is een van je werknemers al langere tijd ziek? Dan kunnen onze jobcoaches kijken naar mogelijkheden voor ander of aangepast werk op dezelfde werkplek. Of werk op een andere werkplek. Hiervoor wordt een individueel behandelplan opgesteld.

Informatie en aanmelden

Wil je meer weten over de mogelijkheden die het loopbaancentrum kan bieden? Neem dan contact met ons op. Onderaan deze pagina vind je onze contactgegevens.

Download de flyer van LBC Midden  Download de flyer van LBC Heemskerk

 

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties