Elke dag zo goed mogelijk. Dat is ons motto. Wij ondersteunen mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking in hun ontwikkeling. Cliënten leren, werken en wonen zoals zij dat zelf graag willen. Ruimte om te proberen in een veilige omgeving is daarbij van groot belang.

Wij zijn er voor mensen met een verstandelijke beperking van alle leeftijden.

Én voor degenen die voor hen zorgen en verantwoordelijk zijn. Iedereen is bij ons welkom voor begeleiding, behandeling en zorg. Hoe complex of uitdagend je zorgvraag ook is. Wij ondersteunen in elke levensfase en in elke leefsituatie. Met een veelzijdig aanbod, verdeeld over meer dan 40 locaties. Van kinderdagcentra en naschoolse opvang, tot vrijetijds- en dagbesteding. Van woon- en werkvormen tot specialistische zorg.

Samen er tegenaan

Door het netwerk en de samenleving te betrekken leren we van elkaar en zorgen we voor elkaar. Samen met ervaren professionals, vrijwilligers en vele anderen werken we aan een goede dag voor cliënten. Dat is waar we het voor doen en daar zetten we ons iedere dag voor in. En vandaar dat we altijd vragen: Had je een goede dag? Want dat is waar we het allemaal voor doen. Vandaag, morgen en elke dag daarna.

Lees meer hierover in ons Merkboekje Hartekamp Groep.

Lees hier meer over onze visie en missie, versterkend begeleiden en onze kernwaarden.

Download hier de A5 flyer Hartekamp Groep.

Raad van bestuur

De raad van bestuur van de Hartekamp Groep wordt gevormd door Marlijn Lenselink en Desiree Sollewijn Gelpke.

Raad van toezicht

De raad van toezicht bestaat uit de volgende leden: Hans Schirmbeck, Marjolyn Lotsy, Paul Wormer (voorzitter), Irene Schimmel-Verschuur, Daan Boot, Willem Peter de Ridder

 

V.l.n.r: Hans Schirmbeck, Marjolyn Lotsy, Paul Wormer, Irene Schimmel-Verschuur, Daan Boot, Willem Peter de Ridder

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties