fbpx

Wij zijn er voor mensen met een verstandelijke beperking van 0 tot 100 jaar.

Én voor degenen die de zorg en verantwoordelijkheid voor hen dragen. Met elkaar vinden we de beste balans tussen willen en kunnen. Iedereen is bij ons welkom voor begeleiding, behandeling en zorg. Hoe jong of oud, hoe krachtig of kwetsbaar je ook bent. Wij ondersteunen je in elke levensfase en in elke leefsituatie. Liefdevol, respectvol, positief en deskundig.

Wij helpen bij behandeling, ontwikkeling, vrijetijdsbesteding en wonen.

Uiteraard met alle aandacht, bescherming en voorzieningen die daarbij horen. We bieden dan ook vele diensten, verdeeld over meer dan 40 locaties. Van kinderdagcentra of naschoolse opvang, waar elk stapje winst is. Tot vrijetijds- en dagbesteding, waar het gaat om jouw kracht en talenten. Van allerlei woon- en werkvormen, waar ruimte is voor ieders behoeften en gevoel. Tot specialistische zorgvormen, met unieke aandacht voor de persoon.

Dat doen wij met een sterk team.

Een team van bijzondere, ervaren professionals en fantastische vrijwilligers. Allemaal mensen die perfect op elkaar zijn ingespeeld en dag en nacht klaar staan. Allemaal houden we van het leven. Allemaal houden we van mensen. Vandaar dat we al ruim 65 jaar met zoveel betrokkenheid dit prachtige werk doen. En vandaar dat we altijd vragen: Had je een goede dag? Want dat is waar we het allemaal voor doen. Vandaag, morgen en elke dag daarna.

Lees meer hierover in ons Merkboekje Hartekamp Groep.

Lees hier meer over onze visie en missie, versterkend begeleiden en onze kernwaarden.

Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur van de Hartekamp Groep wordt gevormd door Marlijn Lenselink en Desiree Sollewijn Gelpke.

Raad van Toezicht

Voorzitter: Paul Wormer
Leden: Daan Boot, Irene Schimmel-Verschuur, Hans Schirmbeck, Marian de Vries, Paul Wormer

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties