Elke dag zo goed mogelijk. Dat is ons motto. Wij ondersteunen mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking in hun ontwikkeling. Cliënten leren, werken en wonen zoals zij dat zelf graag willen. Ruimte om te proberen in een veilige omgeving is daarbij van groot belang.

Wij zijn er voor mensen met een verstandelijke beperking van alle leeftijden.

Én voor degenen die voor hen zorgen en verantwoordelijk zijn. Iedereen is bij ons welkom voor begeleiding, behandeling en zorg. Hoe complex of uitdagend je zorgvraag ook is. Wij ondersteunen in elke levensfase en in elke leefsituatie. Met een veelzijdig aanbod, verdeeld over meer dan 40 locaties. Van kinderdagcentra en naschoolse opvang, tot vrijetijds- en dagbesteding. Van woon- en werkvormen tot specialistische zorg.

Samen er tegenaan

Door het netwerk en de samenleving te betrekken leren we van elkaar en zorgen we voor elkaar. Samen met ervaren professionals, vrijwilligers en vele anderen werken we aan een goede dag voor cliënten. Dat is waar we het voor doen en daar zetten we ons iedere dag voor in. En vandaar dat we altijd vragen: Had je een goede dag? Want dat is waar we het allemaal voor doen. Vandaag, morgen en elke dag daarna.

Raad van bestuur

De raad van bestuur van de Hartekamp Groep vormt een collegiaal bestuur en bestaat uit Desiree Sollewijn Gelpke en Maarten Sielcken. Desiree richt zich naast de helft van de zorgeenheden op HR&D, Kwaliteit en Veiligheid. Maarten richt zich naast de helft van de zorgeenheden op Financiën, Informatiemanagement, Facilitair, huisvesting en ICT.

Raad van toezicht

De raad van toezicht bestaat uit de volgende leden: Cordula Wagner, Marjolein Lotsy, Paul Wormer (voorzitter), Irene Schimmel-Verschuur en Willem Peter de Ridder.

V.l.n.r.: Hans Schirmbeck (tot 1-6-2024), Marjolein Lotsy, Paul Wormer, Irene Schimmel-Verschuur, Daan Boot (tot 1-10-2023), Willem Peter de Ridder

Samenwerkingspartner van Sparq Jeugdhulp

‘Kinderen en ouders tijdig de juiste en best passende specialistische hulp bieden; niet zwaarder dan nodig en zo dicht mogelijk bij huis’. Met die gedeelde missie bundelen Youz, Kenter Jeugdhulp en de Hartekamp Groep hun krachten in een speciaal samenwerkingsverband onder de naam Sparq Jeugdhulp.

Samen met de sociale omgeving zetten we in op preventie en zorgen we ervoor dat kinderen van 0 tot 18 jaar tijdig de hulp krijgen die zij nodig hebben. Onder de naam Sparq Jeugdhulp bieden we jongeren en hun families tijdig de hulp die zij nodig hebben, binnen – en in samenwerking met – hun vertrouwde omgeving. Zo snel, licht en preventief mogelijk. Zo lang, specialistisch en uitgebreid als nodig. En zo dicht mogelijk bij huis.

Meer informatie over de samenwerking vind je in dit nieuwsbericht.

 

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties