Hoewel we de grootst mogelijke zorg besteden aan de inhoud van deze website, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Ondanks alle inspanningen kan de Hartekamp Groep niet garanderen dat de informatie op deze website volledig, correct en te allen tijde actueel is. Dit geldt ook voor alle links die direct of indirect aan deze website zijn gekoppeld. De organisatie is niet aansprakelijk voor de gevolgen voortkomend uit eventuele onjuist- en/of onvolledigheden. Vragen of opmerkingen over de inhoud van de website kun je kenbaar maken via communicatie@hartekampgroep.nl.

Rechten

De afbeeldingen op deze website zijn niet rechtenvrij. Overige informatie op de website mag niet zonder toestemming worden overgenomen. De inhoud van de website mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële privé-doeleinden. Het is de gebruiker van de website niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming van de Hartekamp Groep.

Disclaimer E-mail

De informatie en bijlage(n) in E-mail die verstuurd wordt vanuit de Hartekamp Groep is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en bevat mogelijk vertrouwelijke informatie.

Het is voor een ander dan de geadresseerde niet toegestaan de informatie openbaar te maken, te kopiëren, te verspreiden of anderszins te gebruiken. Indien de mail je bij vergissing bereikt, stel dan de afzender hiervan op de hoogte en verwijder de mail van je systeem. De inhoud van de e-mail kan onjuist of onvolledig zijn. We kunnen niet garanderen dat een verzonden e-mailbericht vrij is van virussen, of dat e-mailberichten worden overgebracht zonder inbreuk of tussenkomst van onbevoegde derden. Aan de inhoud van de E-mail kunnen geen rechten ontleend worden.

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties