fbpx

10 jaar mantelzorgvriendelijk

Vandaag is de Hartekamp Groep 10 jaar een erkend mantelzorgvriendelijke organisatie.Daar zijn we best trots op. We willen er zijn voor onze collega’s, ook als ze in een moeilijke periode zitten.

Dat betekent dat collega’s die mantelzorg verlenen hulp krijgen om de mantelzorg en hun werk beiden goed te kunnen doen zonder dat het hen boven het hoofd groeit. De Hartekamp Groep maakt daarbij gebruik van het bedrijf Tandemmantelzorg. Tandem organiseert gesprekken met een groepje van 5 mantelzorgers. In zo’n groep is het fijn om met lotgenoten te spreken, maar Tandem reikt ook handvatten aan om de zorg voor een geliefde beter te kunnen uitvoeren.
 
Jullie hebben uit de verhalen van Sieger, Saskia en Annet die we vorige week op Facebook hebben geplaatst kunnen lezen hoe erg deze hulp op prijs wordt gesteld.
 
We gaan nog veel langer door met het ondersteunen van collega’s die ook mantelzorger zijn. Ben jij mantelzorger en kan je wel wat hulp en adviezen gebruiken? Dan kan je een afspraak maken met Annet Hilgersom van Tandem: a.hilgersom@tandemmantelzorg.nl.

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties