fbpx

Afscheid Marian Stet

Vorige week nam Marian Stet afscheid als bestuurder van de Hartekamp Groep. Zij heeft een mooie dag gehad en stuurde daarover dit bericht om iedereen nog eens te bedanken:

Ik wil graag iedereen heel hartelijk bedanken voor zijn of haar bijdrage aan mijn afscheid als bestuurder van de Hartekamp Groep. Door corona is het niet mogelijk geweest iedereen persoonlijk de hand te schudden of te spreken.

Maar door mijn rondgang door de organisatie met taarten, door alle mooie woorden op de vele kaartjes, in mails en filmpjes, door jullie aanwezigheid bij de afscheidsbijeenkomsten, heb ik toch een heel mooi afscheid gehad. Dank voor alle mooie attenties en bedankt voor jullie bijdrage aan de ‘hopspots’ voor cliënten. Ik heb van mijn afscheid genoten en wens iedereen geluk en gezondheid toe.

Hartelijke groet

Marian Stet

 

“Vandaag neem ik afscheid als bestuurder van de Hartekamp Groep.
Jan Bauer en ik waren jarenlang collega’s in het bestuur. Vanaf mei vorig jaar was Marlijn Lenselink mijn nieuwe collega bestuurder. Het is nu mijn beurt om een stap terug te doen.”

Na 45 jaar onafgebroken werken ga ik het rustiger aan doen en wat meer tijd voor mijzelf en mijn gezin nemen. Met heel veel plezier heb ik de afgelopen 14 jaar voor de Hartekamp Groep gewerkt.
In mijn rol als bestuurder heb ik het welzijn van cliënten, hun verwanten en onze medewerkers altijd voor ogen proberen te houden.

Natuurlijk kent zo’n periode van 14 jaar mooie en minder mooie perioden.
Maar de Hartekamp Groep heeft zich toch vooral enorm ontwikkeld de afgelopen jaren.

Er is veel om trots op te zijn. Er is een goed kwaliteitsbeleid, onze visie, waar het versterkend begeleiden uit voort is gekomen, is stevig verankerd. Medewerkers zijn, ondanks de werkdruk, zeer betrokken en trots op de zorg en ondersteuning die ze bieden. Er is flink geïnvesteerd in het zelf organiserend werken van teams, in vervangende nieuwe huisvesting en gelukkig is de organisatie ook weer financieel gezond geworden.

Juist in de afgelopen corona-maanden werd ook nog eens duidelijk wat een kracht en creativiteit er aanwezig is bij cliënten, verwanten, management en medewerkers binnen de Hartekamp Groep. Ik verlaat de Hartekamp Groep dan ook met een trots gevoel.
En ja, er is natuurlijk ook nog veel te doen en te verbeteren. Corona houdt ons bijvoorbeeld vast nog wel even bezig.
Er is ook ruimte voor nieuwe ontwikkelingen. Het is fijn dat het nieuwe bestuur een nieuwe strategische periode vorm kan gaan geven. Ik wens Marlijn en haar collega Desirée Sollewijn Gelpke, die op 1 september is begonnen, daarbij heel veel succes.
Langs deze weg wil tot slot een ieder geluk en gezondheid toewensen”.

De ervaringsdeskundigen hebben een geweldige afscheidsfilm voor Marian gemaakt, waarin zij Marian hebben geïnterviewd over haar tijd bij de Hartekamp Groep.
Deze hebben we tijdens het afscheid van Marian aan de aanwezigen kunnen laten zien.
Ook benieuwd naar deze film? Bekijk het via deze link.

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties