fbpx

Bezoekregeling per 1 juli

Goed nieuws! Vanaf 1 juli zijn de regelingen voor bezoek verder versoepeld. We blijven wel voorzichtig, daarom gelden nog wel een aantal belangrijke afspraken. Wil je op bezoek komen, maak dan eerst een afspraak met het team. Elk bezoek wordt vastgelegd in het Ondersteuningsplan. Mocht er toch iemand besmet raken, dan is het mogelijk om een goed contactonderzoek te doen.

Voorafgaand aan het bezoek vragen we je  de Vragenlijst coronaklachten bezoek met betrekking tot je gezondheid door te lopen. Deze wordt ook door de cliënt ingevuld. Wanneer daar geen bezwaar uit voortkomt, dan is er geen belemmering voor het aantal bezoekers, de duur, contacten en de frequentie van het bezoek.

Als je een van deze vragen met ‘ja’ (dus een risico) beantwoordt, is het van belang met de woning contact op te nemen. Samen met het team bespreek je dan of bezoek op dat moment verantwoord is of dat er aanvullende maatregelen nodig zijn. Zo nodig vraagt het team ook de gedragsdeskundige of de AVG arts om advies. Je hoeft de vragenlijst niet mee te nemen naar de locatie. Die heb je namelijk voor ieder bezoek nodig om door te nemen. Dit geldt in ieder geval tot 1 september.

Heb je vragen over de bezoekregeling, neem dan contact op met het team of mail met corona@hartekampgroep.nl.

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties