fbpx

Buurderij Hart bij Kleine Raak geopend

19 mei 2022

Gisteren is Buurderij Hart officieel geopend en een verslaggever van het Haarlems Dagblad was er bij en schreef er een artikel over.

Een Buurderij brengt lokale Boeren en Buren samen. Op de Buurderij kan je wekelijks je verse lokale producten ophalen. In een vrolijke webwinkel brengt Boeren & Buren consumenten en producenten samen. Het concept is eenvoudig: via boerenenburen.nl kan je gratis een account aanmaken als ‘Buur’ en je aansluiten bij de Buurderij. Je plaatst en betaalt je bestelling online. Op woensdag tussen 11.30 en 14.00 uur haal je je bestelling op bij de Kleine Raak op landgoed Hartekamp in Heemstede.

De clienten van de Kleine Raak helpen bij de uitgifte van de producten en komen zo in contact met mensen uit de omgeving. En daar zijn ze heel enthousiast over.

Het Haarlems Dagblad vond dit een mooi initiatief en opende de krant vandaag met een mooie foto op de voorpagina en een leuk artikel op de regionale openingspagina. Het artikel staat ook online, maar is alleen te lezen als je een abonnement hebt.

Niet alleen Haarlems Dagblad vond de samenwerking tussen Boeren en Buren en de Hartekamp Groep nieuwswaardig. Haarlem 105 heeft een videoverslag gemaakt van de opening. De video vind je hieronder.

 

 

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties