fbpx

Cliënten Hart Werk en Kunst exposeren in Adventkerk Aerdenhout

Kunstenaars van Hart Werk en Kunst uit Haarlem deden mee aan Special Arts Award 2019. Special Award Nederland richt zich op kunst en handicap. De stichting bevordert dat mensen met een handicap kunst kunnen maken en dat ze hun talenten daarvoor kunnen ontwikkelen. Om inspiratie op te doen zijn ze met z’n allen naar de Bavo Kerk op de Grote Markt in Haarlem geweest.

Iedereen is enthousiast aan de hand van de gemaakte foto’s aan het werk gegaan. Er zijn persoonlijke kunstwerken, maar ook één groepswerk dat bestaat uit 21 paneeltjes van 30×30, samen één groot glas-in-lood kunstwerk. De werken bestaan uit keramiek, textiel, tekeningen en schilderijen. Tweeëntwintig cliënten deden mee. Vier cliënten waren genomineerd voor de voorronde, maar helaas is geen van hen doorgegaan voor de expositie in de Nicolaíkerk in Utrecht.

Daar staat tegenover dat zij hun werk gaan exposeren in de Adventskerk in Aerdenhout! Het zijn kunstwerken die goed tot hun recht komen in een mooie kerk als deze. De expositie ‘Glas-in-lood’ is te zien van 15 september tot en met 15 oktober. De opening van de expositie is tijdens de kerkdienst van zondag 15 september en begint om 10.00 uur. De adres van de Adventskerk is Leeuweriklaan 7 in Aerdenhout. Kom kijken!

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties