Effectieve jeugdhulp vraagt om krachtige samenwerking!

Woensdag 24 november ondertekenden bestuurders Bert Deitmers (Kenter Jeugdhulp), Jozien Snijders (Youz – Parnassia Groep) en Marlijn Lenselink (Hartekamp Groep) een intentieverklaring. 

Kinderen en jongeren met meer ingewikkelde problemen hebben vaak zorg nodig vanuit verschillende specialismen, zoals de jeugdhulp, jeugd GGZ/verslavingszorg en/of jeugd Verstandelijke Gehandicaptenzorg. Inmiddels is bekend dat cliënten het beste geholpen zijn met deze zogenaamde integrale aanpak en dat deze benadering een belangrijke rol speelt bij het succes van de behandeling. Ook de jeugdzorg visie binnen Zuid-Kennemerland en IJmond stelt dat de jeugdhulp in de regio’s beter kan én moet. Bovendien lopen de huidige contracten voor jeugdhulp binnen de genoemde regio’s af op 1 januari 2023 Om die redenen hebben zorgaanbieders de Hartekamp Groep, Kenter Jeugdhulp en Youz de handen in elkaar geslagen!

Lees hier het volledige communicatiebericht.

Ondertekening van de intentieverklaring door (van links naar rechts) Jozien Snijders, Bert Deitmers en Marlijn Lenselink.

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties