Heemstedeloop 2023: sportieve prestatie van HIB deelnemers en vrijwilligers!

Zondag 29 oktober was het zover: de Heemstedeloop!
Super trots zijn we op de deelnemers van de HIB- Hartekamp in Beweging – die aan de start stonden van de 11e Editie van de Heemstede Loop! Meedoen en ervaren dat je allerlei talenten hebt is ontzettend belangrijk. Alle lopers hebben de 1,5 km samen gelopen met een vrijwilliger, wat een pracht prestatie van alle lopers!

Voordat iedereen van start ging bij de Heemstedeloop ontving HIB een ontzettend mooi bedrag van €1227,50, dat hebben alle hardlopers van de Heemstede Loop aan de Hartekamp Groep gedoneerd. HIB was het goede doel van de Heemstede Loop. Deze club van VT en V gaat het geld gebruiken om een softbal-set te kopen. Zo kunnen we weer een extra sport aan ons programma op de zaterdagochtend toevoegen. Alle hardlopers ontzettend bedankt!

De deelnemers hebben na hun hardloopwedstrijd geholpen bij het waterpunt. Dat was soms even hard werken, en goed opletten hoe je het bekertje water aangeeft. Naast het uitdelen werden de lopers van 5 kilometer en 10 kilometer regelmatig aangemoedigd. Dat leverde veel blije gezichten op bij de lopers en bij de deelnemers van HIB.

Veel dank aan de vrijwilligers die de deelnemers individueel hebben begeleid. SportSupport Kennemerland bedankt voor de mooie samenwerking.

Met speciale dank aan fotograaf Gerard Out voor al het beeldmateriaal.

Meedoen met HIB?

Wil je meedoen met sporten op zaterdag bij HIB, laat het ons weten. Sporten kan op elk gewenst niveau, en is geschikt voor elke cliënt.
Nieuwsgierig geworden? Mail: vtenv@hartekampgroep.nl

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties