fbpx

Het is Newasco geworden!

Newasco wordt de nieuwe leverancier textielverzorging voor de Hartekamp Groep. Dat is besloten na een uitgebreid aanbestedingstraject. Deze week werd het contract feestelijk ondertekend.
Marlijn Lenselink, bestuurder bij de Hartekamp Groep, benadrukt dat de samenwerking meer is dan het uitbesteden van de was en huurlinnen. Omdat beide organisaties in Heemstede zitten, is er meer mogelijk. Robert van Houten, directeur van Newasco van Houten, ziet verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld  een samenwerking met de dagbesteding van Hartekamp Groep of werkervaringsplekken voor cliënten beschikbaar stellen. Op locatie werken cliënten van de Hartekamp Groep mee met de chauffeur. Newasco is goed bekend met ‘social return’, zoals dat heet. Er zijn al samenwerkingsovereenkomsten met diverse sociale werkvoorzieningsschappen en Newasco doet actief mee met maatschappelijke initiatieven in de regio.

Met Newasco is bewust gekozen voor een regionaal bedrijf. De wasserij zit immers ‘om de hoek’. Dit is niet alleen goed voor milieu (de gezamenlijke CO2 footprint wordt hiermee flink verlaagd), maar ook is een intensievere dienstverlening mogelijk. De service medewerkers van de wasserij bezoeken straks wekelijks de locaties om het voorraadbeheer textiel over te nemen. Onze collega’s  kunnen dan vragen over de was stellen. Zo houdt de zorg meer tijd over voor de cliënten. Alle reden om uit te zien naar een mooi partnerschap!

Robert van Houten van Newasco en Marlijn Lenselink van de Hartekamp Groep

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties