fbpx

Stratenfeest en Zomerfeest

We hebben 19 en 20 juni twee geweldige feesten gehad. Woensdag was er het Stratenfeest op Harteheem en Heemskerk en donderdag het Zomerfeest op locatie Hartekamp in Heemstede. Beide waren een groot succes. De organisatie was dik in orde en de inzet van tientallen vrijwilligers, medewerkers en studenten van het Nova College was geweldig. Er werd gelachen, gedanst, gezongen en gesnoept van poffertjes en patat.

Stratenfeest 19 juni

Nadat de regen om 10.30 uur ophield, verscheen de zon. En die ging niet meer weg de rest van de dag. De straten van de wijk liepen vol met cliënten en begeleiders. Ze slenterden van het ene spel naar het andere of stopten even om bij muzikant Dick Raat te luisteren. Als je honger kreeg, kon je kiezen uit patat, poffertjes, suikerspin of een ijsje. Daarna een rondje met het treintje, dan konden je voeten even uitrusten. Want tot slot moest er gedanst worden. Bart Brandjes gaf een swingend optreden op het plein van Harteheem. Bart zorgde er voor dat iedereen die dat kon op het plein aan het hossen was. De ene polonaise na de andere. Het was geweldig om te zien hoeveel plezier iedereen had.

Zomerfeest 20 juni

Ook het zomerfeest begon met regen. En ook hier werd het weer droog. Een klein legertje vrijwilligers hielp de tafels en stoelen droog maken en in een mum van tijd zat iedereen heerlijk buiten in de zon. Of stond te swingen bij DJ Ronald of zelf een mooi kunstwerk te maken met airbrush technieken. Vervolgens zorgde eerst Erwin Fillee dat iedereen meezong met bekende liedjes. Daarna was het de beurt aan Willeke d’Estelle. Willeke deed een prachtig duet met Claudy en Piet mocht ook nog even laten horen dat hij een goede zanger is. Deze dag kon niet meer stuk.

Bedankt

De beide feesten hadden niet zo succesvol kunnen zijn zonder de inzet van de vele vrijwilligers, medewerkers en studenten van het Nova College. De HEMA doneerde een Hotdogkar voor het Zomerfeest en ze nam een derde van de hotdogs voor haar rekening. Samantha Fidom van Modezorg heeft gratis de make-up en het haar van vele cliënten gedaan. De cliënten van de Kleine Raak hebben taartjes gebakken en de medewerkers van WIM (Werken is Meedoen) maakten de stempelkaarten voor het eten en drinken. We willen jullie hierbij hartelijk danken voor jullie inzet. De bewoners van de Hartekamp Groep hebben nog steeds een lach van oor tot oor op hun gezicht. Dankzij jullie.

Willeke d'Estelle Bart Brandjes Airbrush Willeke d'Estelle Hartekamp Zomerfeest Erwin Fillee polonaise Swingen Swingen 2 Polonaise 2 Swingen 3 Polonaise 3 Swingen 4 Top feest Polonaise 4

 

 

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties