Topfeesten!

Op 26 en 27 juni vierden we de zomerfeesten op Hartekamp Heemstede en Harteheem Heemskerk. Het waren twee topfeesten!

Wat was het een geweldig gezicht om al die cliënten, begeleiders, familie en vrijwilligers samen te zien dansen, zingen en lachen! Op beide dagen was het stralend warm weer en scheen de zon de hele dag. Na een spetterende opening van de Caribbean Brass Band kon je lekker meedoen met dansen, luisteren naar optreden van Noël, in de polonaise bij Jurgen of, nog beter, zelf zingen vanaf het podium.

Of je kon je vergapen aan de prachtige steltlopers in hun kleurrijke kostuums, luisteren naar de muziek van Peter Bruijs, meedoen met een workshop dans of caribbean brass, ballen gooien, schminken, ritje met de paardentram. afvalspel, naar de voorstelling van Dikkie Dik, een VR bril uitproberen, je lekker gek uitdossen voor de foto in de fotospiegel, je laten betoveren door de prachtige vlinder van Spontaan theater, te veel om op te noemen.

En natuurlijk lekker genieten van de frites, poffertjes, ijsjes, smoothies, suikerspinnen enz. Alleen maar blije gezichten!

Dank aan al die collega’s en vrijwilligers die kwamen helpen en aan de sponsoren Fonds Hartewensen, Noot Personenvervoer, CSU Cleaning Services, Zorgboodschap, JDE Professional NL, GP Groot, Farmadam Apotheek, Algeco Netherlands en IDEMIA die de feesten mede mogelijk gemaakt hebben!

Wil je nog even nagenieten?

Klik hier voor de foto’s van het feest op de Hartekamp op 26 juni.
 van het feest op Harteheem op 27 juni.

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties