fbpx

Truckrun Heemskerk e.o. wat een feest!

Zaterdag 21 september vertrekken tientallen trucks al toeterend vanaf de Duitslandlaan in Heemskerk. In de trucks rijden mensen met een verstandelijke beperking mee. Zij keken hier al een hele tijd naar uit. Het was weer een geweldig spektakel met 100 truckers en 130 cliënten.

De truckrun wordt georganiseerd door de Stichting Globetruckers en door de Hartekamp Groep. De trucks worden begeleid door motoren die er voor zorgen de stoet veilig de route kan rijden. De route voert door Heemskerk, Castricum, Heiloo, Egmond en Uitgeest. Net als andere edities stonden er weer veel mensen langs de weg om te zwaaien. De cliënten van Hartekamp Groep en andere zorgaanbieders zwaaiden enthousiast terug terwijl ze genoten van de trucks en het landschap.

Het werd deze editie nog even spannend. In Heiloo is de Stationsweg, in eerdere truckruns onderdeel van de route, niet langer toegankelijk voor vrachtwagens.
Gelukkig zijn voor een alternatieve route over de Hoeverweg-N9-Kennemerstraatweg wél de ontheffingen rond gekomen, met medewerking van gemeente en provincie.

Nagenieten?
Er staat een terugblik op Heemskerk Nieuws en Omroep Heemskerk maakte een prachtig filmverslag.

 

 

 

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties