fbpx

Uitzenddatum Helden van de Zorg bekend

Op 31 maart zijn we gestart met een campagne om nieuwe medewerkers te vinden. Toen lieten we de video zien waar onze collega’s in schitteren.  Maar daar is het niet bij gebleven.

In de hele regio staan borden langs de weg met onze campagne, we adverteren in Noordhollands Dagblad en Haarlems Dagblad en we staan achter op bussen die door de regio rijden. Ook op social media zijn we actief en we hebben de website aangepast met mooie verhalen van medewerkers die vertellen waarom ze graag bij de Hartekamp Groep werken.

Janice, Linda, Sana en Sven zijn de cliënten die hieraan hebben meegewerkt en zij stellen mogelijk nieuwe begeleiders de vraag: “Ben jij mijn held?” en nodigen hen uit te solliciteren bij de Hartekamp Groep. Tijdens de campagne wordt ook het tv-programma Helden van de Zorg op SBS6 uitgezonden waarin presentatrice Nance een dagdeel mocht meelopen met cliënt Linda en haar begeleider Tim.

De uitzenddatum van dit programma is bekend: 29 mei om 16.30 uur op SBS6. Daarna wordt het programma herhaald op zaterdag 4 juni om 11.00 uur bij SBS6 en zondag 5 juni om 10.00 uur bij Net5. Mis het niet!

 

  

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties