fbpx

Update Corona 27 maart

De Hartekamp Groep heeft ingrijpende maatregelen moeten nemen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Iedereen die nauw betrokken is bij de cliënten wordt hierdoor pijnlijk geraakt. Dagelijks ontvangen we berichten van cliëntvertegenwoordigers waarin ze hun begrip en waardering uitspreken voor alle medewerkers. Dank jullie wel daarvoor en dank ook voor het opvolgen van alle maatregelen.

Corona cohort afdeling 

We hopen dat we de cohort afdeling, een speciale verpleegafdeling voor cliënten met corona, niet nodig hebben. We zijn wel voorbereid.
Op locatie Hartekamp is de dagbestedingsruimte van het Bosuilplein ingericht om cliënten met vastgesteld corona te verzorgen. Er zijn 12 bedden beschikbaar en we kunnen uitbreiden als dat nodig is. Op deze locatie is voldoende geschikt sanitair en we hebben een goede capaciteit van huisartsen en verpleegkundige zorg nabij.
Op Harteheem komt er vooralsnog geen cohort afdeling. Indien nodig heroverwegen we dit later. We hebben een busje en een chauffeur van onze vervoerder Noot beschikbaar die voor het transport verzorgen.

Sluiten dagbestedingslocaties

We kunnen nu nog geen duidelijkheid geven over de termijn dat de dagbestedingslocaties gesloten blijft. We volgen de maatregelen van de overheid. Zodra hier duidelijkheid over is horen jullie dat. Als je een vraag hebt stel die gerust. corona@hartekampgroep.nl.

Cliëntcommunicatie op de website

Het coronavirus roept ook vragen op bij de cliënten. Die vragen gaan we beantwoorden. We leggen uit wat het coronavirus is en wat het betekent.
Op de website van de Hartekamp Groep is informatie beschikbaar voor cliënten. Zoals een vertaling van de maatregelen, leuke video’s en tips om elke dag zo aangenaam mogelijk te maken.
Houd de pagina’s in de gaten want we gaan er regelmatig nieuwe informatie aan toevoegen.

 

 

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties