fbpx

VSE Schilders en bewoners schilderen samen de woning

De bewoners van de Richard Holkade 7C/D hebben de schilders van VSE Schilders bedankt voor hun schilderwerk. VSE Schilders heeft kosteloos alle muren van een mooi fris kleurtje voorzien. De bewoners mochten zelf de kleur voor hun kamer uitzoeken. De oranje muur in de woonkamer van 7C werd wit. De witte muur werd mint-turquoise. ,,Gewoon groen”, volgens enkele bewoners.

Jacqueline ging met schilder Jeffrey de muren van haar kamer aanpakken. Jacqueline was uitgekeken op de gele muur en wilde nu een roze muur. Jeffrey gaf een spoedcursus schilderen aan Jacqueline en toen begonnen ze. Onder muzikale begeleiding van John Denver ging het vlot.

Susanne wilde niet aan de klus beginnen voor de schilders haar disco-rolstoel hadden gezien. Daarna gingen ze aan het werk, uiteraard met de lichtjes van de rolstoel aan. En passant vond Susanne dat de broek van Jeffrey ook wel een kloddertje roze kon gebruiken. Toen ze zag dat de schilders vette tattoos hadden, liet ze met trots haar eigen (plak)tattoos zien.

Dick hielp ook een handje in de woonkamer. Samen met wat hulp van begeleidster Simone. Het was een geweldige dag. Iedereen was lekker bezig, de muren zijn weer prachtig en we hebben tranen in onze ogen gelachen.

De mannen van VSE schilders waren top. Niets was te veel. Voorzichtig vroeg de begeleiding of ook misschien de keuken gedaan kon worden. ,,Maar natuurlijk!” en hop, ze gingen aan de slag.

VSE schilders bedankt voor alles namens bewoners en personeel van de Richard Holkade 7C en 7D.

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties