fbpx

We gaan verhuizen!

De ondersteunende diensten en de raad van bestuur van de Hartekamp Groep, die nu gevestigd zijn aan de Delftlaan in Haarlem, verhuizen naar de Zadelmakerstraat 150 in Velserbroek. Donderdag 30 juli tekenden Michel Schapers (Manager Huisvesting & Facilitair) en Marlijn Lenselink (bestuurder) het nieuwe huurcontract. Uiterlijk 1 februari is de verhuizing voltooid.

Het halfronde gebouw aan de Zadelmakerstraat is eigendom van BK ingenieurs. Zij hebben hun kantoor op de 3e verdieping. De Hartekamp Groep huurt de 1ste en 2de verdieping en gaat gedeeld gebruik maken van de begane grond. Op de begane grond komen de poliklinische spreekkamers die nu op de Delftlaan zitten.

Een reden om te verhuizen is dat het pand in Velserbroek moderner en energiezuiniger is dan het huidige gebouw. Het gebouw heeft energielabel A. Een tweede belangrijke reden is dat in het nieuwe pand activiteiten voor cli├źnten mogelijk zijn. Het plan is om de brasserie en de receptie door cli├źnten te bemannen. Het wordt naast een werkruimte ook een ontmoetingsruimte voor medewerkers en cli├źnten.

De komende maanden wordt de verhuizing voorbereid. Uiterlijk 1 februari 2021 werken alle ongeveer 100 medewerkers in Velserbroek.

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties