Word jij mijn held?

Vanaf vandaag, 31 maart, start de Hartekamp Groep een campagne om nieuwe medewerkers te werven. We trappen af met een gave video waarin onze helden (Zita, Celine, Thomas, Janneke, Paulien, Iris en Eva) vertellen waar werken in de gehandicaptenzorg bij de Hartekamp Groep voor staat: onvoorwaardelijke zorg, uitdagend en veelzijdig.

Je gaat de Hartekamp Groep de komende periode op veel plaatsen tegenkomen. We gaan online en in de krant adverteren. Ook in het straatbeeld zie je ons op borden langs de weg en op de achterkant van streekbussen. Janice, Linda, Sana en Sven zijn de cliënten die hieraan hebben meegewerkt en zij stellen mogelijk nieuwe begeleiders de vraag: “Ben jij mijn held?” en nodigen hen uit te solliciteren bij de Hartekamp Groep. Tijdens de campagne wordt ook het tv-programma Helden van de Zorg op SBS6 uitgezonden (exacte data volgen nog), waarin presentatrice Nance een dagdeel mocht meelopen met cliënt Linda en haar begeleider Tim.

Door deel te nemen aan het programma Helden van de Zorg van SBS6 vragen we aandacht voor de gehandicaptenzorg. Werken in de gehandicaptenzorg is uitdagend en dynamisch: geen dag is hetzelfde voor onze helden!

Klik op de afbeelding hieronder om de de video van onze helden te bekijken.

 

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties