Zilveren Prokkel voor Ervaringsdeskundigen

6 oktober 2023 – Ze waren er speciaal voor met zijn allen naar de kapper geweest: de uitreiking van de Gouden Prokkel. Elk jaar organiseert de stichting Prokkel een uitreiking voor de meest prikkelende ontmoetingen tussen mensen met en zonder beperking. De ervaringsdeskundigen van de Hartekamp Groep waren genomineerd in de categorie Persoonlijke Ontwikkeling en Hugo de Jonge zou de prijzen uitreiken.

Dan moet je haar goed zitten. Dus met fris geknipte koppies gingen ze op weg naar Utrecht. De nominatie was voor het organiseren van een praktijkdag in het provinciehuis in Haarlem. Ze gaven daar uitleg aan alle vrijwilligers met een verstandelijke beperking over de regels van het stembureau. Deelnemers aan deze praktijkdag gaven aan veel geleerd te hebben over stemmen en over politieke partijen.

Nadat alle genomineerden uitleg hadden gegeven over hun project, was het zover: De winnaars werden bekend gemaakt. Dit keer geen Gouden Prokkel, maar ze gingen wel naar huis met de Zilveren Prokkel!

Gefeliciteerd!

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties