fbpx

Je kind kan dan in het weekend logeren in het Duinhuis in Haarlem. Hij/zij kan daar van vrijdagmiddag 15.30 uur tot zondagmiddag 17.00 uur terecht.

Dagprogramma

In het Duinhuis werken we met een team van professionele begeleiders. Iedere dag zorgen we voor een leuk programma. Daarbij houden we rekening met wat je kind wil en kan. In het Duinhuis is van alles te doen. Er is bijvoorbeeld een zwembad, een snoezelruimte, een ballenbak en een springkussen. Om het Duinhuis heen ligt een grote, aangepaste, veilige tuin die we veel gebruiken.

Misschien heeft je kind specifieke begeleiding of verzorging nodig. Bespreek met ons of wij die kunnen bieden. Het moet namelijk wel passen binnen het dagprogramma en de mogelijkheden van het team.

Voor wie?

Kinderen tot 18 jaar kunnen bij ons logeren. Hiervoor is een persoonsgebonden budget (PGB) nodig met ZZP 5 of hoger. Er logeren maximaal zeven kinderen in een groep. Ieder kind heeft een eigen kamer. De meeste kamers hebben een tillift. Je kind is dus ook welkom als hij/zij in een rolstoel zit.

Logeerafspraken worden voor een periode van een half jaar ingepland. Die afspraken worden vastgelegd in een contract. Voor de vakantieperiode worden aparte afspraken gemaakt.

Waar?

Het Duinhuis ligt aan de Vondelweg 517, 2026 BH in Haarlem. Het ligt direct naast het Spaarne Gasthuis, locatie Noord.

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties