fbpx

Dan kun je naar de vertrouwenspersoon gaan. De vertrouwenspersoon luistert naar je en komt voor je op. Samen kijken jullie wat je kunt doen. Soms is het het beste om met je begeleider te gaan praten. De vertrouwenspersoon kan je helpen om dit gesprek voor te bereiden. En als je wilt, gaat de vertrouwenspersoon met je mee naar het gesprek.

Ook als je familielid of vertegenwoordiger van een cliënt bent, kun je naar de vertrouwenspersoon gaan voor advies of informatie.

Neem contact op met onze vertrouwenspersonen, zij stellen zich hier aan je voor.

Marry van der Geest, cliëntvertrouwenspersoon vanuit de Hartekamp Groep:
Alle cliënten die wonen en werken bij de Hartekamp Groep kunnen mij vragen om mee te denken over een oplossing voor een probleem of klacht over de zorg.
Als je in vertrouwen wil praten kan dit. Ik luister, denk met je mee en informeer je. Jij bepaalt zelf wat je met je klacht of vraag wil doen.
Soms is erover praten al genoeg. En als je wil ga ik mee naar een gesprek met de begeleider, een bemiddelingsgesprek of hoorzitting.
Ik ben er speciaal voor jou, ik ga uit van jouw vraag en vertel niet door wat je mij vertelt.
Vertegenwoordigers kunnen ook met hun vraag terecht bij mij en ik zal hen informeren, adviseren en zo nodig doorverwijzen naar de juiste persoon.
Mijn telefoonnummer is: 06-46226973 of mail naar cvp@hartekampgroep.nl

Judith Wesselius, extern vertrouwenspersoon vanuit AKJ, voor jongeren tot 18 jaar of hun verwanten:
Alle kinderen en ouders die te maken hebben met jeugdhulp kunnen bij mij terecht, bijvoorbeeld als je advies wil of ontevreden bent over de geboden jeugdhulp.
Ik geef je een luisterend oor, antwoord op je vragen en leg uit hoe de jeugdhulpverlening werkt.
Bij klachten over de jeugdhulp ondersteun ik je bij het verwoorden, indienen en bespreken ervan. We willen de onvrede bespreekbaar maken en zoeken naar een oplossing dichtbij de cliënt. Als je wilt kan ik ondersteunen bij de officiële klachtenprocedure. De missie is dat iedereen met vertrouwen verder kan in de jeugdhulp.
Wil je mij spreken? Bel dan naar 088 – 555 1000 of mail mij via  j.wesselius@akj.nl.
De dienstverlening van de vertrouwenspersoon is kosteloos.

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties