Nieuwsbrief Hartekamp Groep

Regelmatig sturen we een nieuwsbrief naar cliënten, familie, vertegenwoordigers, vrijwilligers en medewerkers.
Met deze nieuwsbrief houden we hen op de hoogte van ontwikkelingen binnen de Hartekamp Groep, delen we informatie en doen we verslag van activiteiten.
Wil je de nieuwsbrief ook digitaal ontvangen? Stuur dan een mail naar digitaal@hartekampgroep.nl.

Toekomstplan Erop Uit

Erop uit. Zo heet ons Toekomstplan 2021-2024. Een passende titel, vinden we. Want de komende jaren trekken we er verder op uit. We gaan mensen met een verstandelijke beperking helpen nieuwe paden te ontdekken.

Pers | in het nieuws

Persberichten

Archief persberichten

Jaaroverzichten

  • We hebben een jaaroverzicht (jaarverslag) gemaakt met feiten en gebeurtenissen in 2021. Wat was het een bijzonder jaar!
    Jaaroverzicht 2021

  • Als Hartekamp Groep zijn we actief bezig met verduurzaming. We willen daar graag transparant over zijn en verantwoording over afleggen.
    Duurzaamheidsjaarverslag 2020-2021.

Netwerkbeleid

De Hartekamp Groep heeft netwerkbeleid gemaakt dat invulling geeft aan een gelijkwaardige inbreng van cliënt, netwerk en medewerkers.

Brochures en flyers

De Hartekamp Groep heeft een aantal brochures en flyers.

Oordeel College Rechten van de Mens

In augustus 2021 oordeelde het College voor de Rechten van de Mens dat de Hartekamp Groep mevrouw De Jong ongelijk heeft behandeld op grond van haar beperking door haar niet te selecteren voor de vacature van een leer-werktraject functie.
De Hartekamp Groep betreurt deze uitspraak, omdat ze zich als organisatie juist sterk maakt voor mensen met een beperking in onze samenleving. Naar aanleiding van deze uitspraak realiseert de Hartekamp Groep zich dat de communicatie over de sollicitatieprocedure en het belang dat wij stellen aan veiligheid in het werk nog zorgvuldiger moet en helder moet zijn voor kandidaten’.

Lees hier het oordeel

Algemene voorwaarden

De Hartekamp Groep biedt zorg en moet zich daarbij houden aan de wetten van de regering. Daarom heeft de Hartekamp Groep regels en afspraken. Deze heten: de algemene voorwaarden.
Hieronder vind je twee keer de algemene voorwaarden. De onderste link gaat naar een eenvoudige versie die we speciaal voor cliënten hebben gemaakt.

Organogram

De organisatiestructuur van de Hartekamp Groep vind je in het organogram.

Organogram Hartekamp Groep

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties