fbpx

Strategisch plan

Iedere drie jaar brengt de Hartekamp Groep een strategisch plan uit. Daarin presenteren we onze plannen en doelstellingen voor de komende drie jaar.

Jaaroverzicht en jaarrekening

Jaarlijks brengt de Hartekamp Groep een jaaroverzicht uit. Daarin laten we zien hoe we onze missie en visie in de praktijk brengen en wat er in 2018 allemaal gebeurd is.
De financiële situatie staat in de jaarrekening.

Kwaliteitsrapport

Elk jaar laten we aan iedereen zien hoe het gaat, waar we trots op zijn en wat we willen verbeteren. Dit staat in het Kwaliteitsrapport.

Ook een exemplaar van het kwaliteitsrapport in beeld ontvangen?
Stuur een mail naar communicatie@hartekampgroep.nl en we sturen het graag toe!

Brochures en folders

De Hartekamp Groep heeft een aantal brochures en folders.

Algemene voorwaarden

De Hartekamp Groep biedt zorg en moet zich daarbij houden aan de wetten van de regering. Daarom heeft de Hartekamp Groep regels en afspraken. Deze heten: de algemene voorwaarden.
Hieronder vind je twee keer de algemene voorwaarden. De onderste link gaat naar een eenvoudige versie die we speciaal voor onze cliënten hebben gemaakt.

Herontwikkeling de Raak

Locatie de Raak was tot eind 2018 een locatie voor dagbesteding voor cliënten van de Hartekamp Groep. Het huidige gebouw wordt gesloopt om ruimte te maken voor nieuwbouw. Naast een woongebouw met zorgfunctie komen er 15 parkwoningen. De grond voor deze parkwoningen wordt verkocht.

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties