Stage bij Juttersoord

Remco (afd communicatie) zag op het intranet een oproep staan om een dag stage te lopen op een zorglocatie. Hij meldde zich hiervoor aan en ging op 6 juli aan de slag bij dagcentrum Juttersoord. Het werd een goede dag!

“Meteen een wandeling naar het strand gemaakt. ,,Elke ochtend moeten we even controleren of de zee er nog is”, zegt begeleider Gwen lachend. Cliënt Romy concludeert even later dat de zee er inderdaad nog is. We kunnen weer terug.

Terug op Juttersoord even bijkomen en bijkletsen met koffie en limonade. Ondertussen is ook Noontje gearriveerd. Na de lunch is het tijd om met alle groepen samen pauze te houden. In de centrale hal spelen we met de Tovertafel, Berend gaat buiten harken en mijmert al over de koffie die hij later krijgt. Inmiddels heb ik Romy het woord Oelewapper geleerd, tot grote lol van Romy zelf.

Na de pauze met de hele club naar de brievenbus om een kaart op de bus te doen. Romy heeft een nieuw spelletje bedacht: ,, Ohoh, waar is Remco nou?”, terwijl ik twee meter achter haar loop samen met Mario.

De rest van de middag spelen we met autootjes en verlies ik twee spelletjes dierengeluidenbingo.

Ik had een topdag. En wat een leuke locatie is Juttersoord. Bedankt Gwen, Nanouk en andere collega’s voor deze ervaring. Fijn om ook eens echt een dag met de zorg mee te lopen.

 

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties