Werk en dagbesteding

‘Ik doe mee en wat ik doe, doet ertoe!’ Vanuit deze visie biedt de Hartekamp Groep werk, arbeidsmatige- en belevingsgerichte activiteiten aan in verbinding met de samenleving.

Meedoen & ontwikkeling voor iedereen

Iedereen wil ertoe doen. Het is onze missie om cliënten mee te laten doen in de samenleving door zinvol werk en dagbesteding. Met een breed activiteitenaanbod op basis van de participatieladder kunnen cliënten naar vermogen hun vaardigheden benutten en een maatschappelijke bijdrage leveren.

Deelnemen aan de samenleving is voor iedere cliënt anders. Voor de een is meedoen aan een huiselijke activiteit genoeg. De ander heeft meer baat bij creatief of industrieel werk, of is klaar voor een betaalde baan.

De participatieladder bestaat uit vijf niveaus. Aan de hand hiervan kan iedere cliënt gericht en stap voor stap ontwikkelen. We kijken samen met de cliënt naar welk niveau iemand wil toegroeien, gericht op meedoen in de samenleving en talent naar vermogen. Zodat iedereen het beste uit zichzelf haalt en een bijdrage levert die ertoe doet. Daarbij dagen we cliënten uit om op elk niveau te leren, te proberen, fouten te maken, te ontwikkelen en stappen te zetten op de participatieladder.

Een ladder is een klimgereedschap en suggereert dat iemand steeds een stap hoger zou moeten maken. De participatieladder van de Hartekamp Groep ligt horizontaal waarmee we aangeven dat elk niveau gelijk is en cliënt zowel naar links als naar rechts kan ontwikkelen.

Klik hier voor de cliëntversie.

Klik hier onder op een niveau in de participatieladder voor meer informatie over ons aanbod en de locaties.

Scroll door de niveaus en klik op een niveau in de participatieladder voor meer informatie en om aan te melden.

Klik op een niveau in de participatieladder voor meer informatie en om aan te melden.

Stage lopen

Binnen de Hartekamp Groep vinden we het belangrijk dat cliënten meedoen in de samenleving door zinvol werk en dat zij hun talent inzetten naar vermogen. Om die reden juichen we het toe dat cliënten zelf op onderzoek gaan naar waar zij nog meer tot hun recht kunnen komen. Door middel van stages kunnen zij zich oriënteren op een toekomstige werkplek.

Lees verder

In het kort

Werk en dagbesteding

  • Breed activiteitenaanbod voor verschillende doelgroepen
  • Gericht op meedoen in de samenleving & talent
  • Stap voor stap ontwikkelen naar vermogen
  • Activiteiten kunnen zowel op de woning als daarbuiten plaatsvinden


Meer weten?

Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Meer informatie?
Zorg aanvragen