menumenu

 

Wat vind je op de locatie?

Baloe heeft 4 groepen. In elke groep zitten 5-7 kinderen met een ontwikkelingsachterstand. Elk kind heeft een eigen spel- en ontwikkelingsprogramma. Onze medewerkers helpen je kind bij ontwikkelingsstapjes en volgende nieuwe vaardigheden. Je kind krijgt hierbij hulp van onze behandelaren en specialisten die je bij Baloe allemaal onder één dak vindt. Denk aan fysiotherapie, logopedie, ergotherapie, orthopedagogie, ouderbegeleiding en tweemaandelijks consult van de revalidatiearts. Zo onderzoeken we samen wat goed is voor je kind en welk kinderdagcentrum of welke school straks het beste bij hem of haar past.

Voor wie is de locatie?

Bij Baloe komen ca 25 kinderen twee of drie keer per week. Per dag zijn er ca. 12 kinderen aanwezig. Zij hebben een achterstand in hun motorische, communicatieve, verstandelijke en/of sociaal-emotionele ontwikkeling.

Er is een groot speelplein met zandbak, schommels en vele soorten fietsjes. De ruimtes zijn makkelijk toegankelijk en er zijn geen drempels.
Naast de 2 groepsruimtes die voorzien zijn van zeer divers ontwikkelingsgericht materiaal, is er een therapieruimte en een snoezelruimte. Ook zijn er diverse kinderhulpmiddelen aanwezig.
Het dagprogramma duurt van 8.45 uur tot 15.15 uur, vandaar dat er ook slaapkamertjes zijn met veilige bedjes.

Gratis parkeren is mogelijk in de straat en de bushalte van buslijn 2 is op twee minuten loopafstand.

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties