Wat vind je op de locatie?

Het Duinhuis heeft 10 daggroepen, die genoemd zijn naar dieren die leven in de zee en in de duinen. Denk aan: Zeemeeuw, Pelikaan, Dolfijn en Pinguïn. Elke groep heeft ongeveer 6 kinderen. In welke groep jouw kind het beste past, hangt af van wat je kind leuk vindt en kan. Hier kan je kind snoezelen, muziek luisteren of spelen in de ballenbak. Ook zijn er therapeuten die bijvoorbeeld fysiotherapie- of logopediebehandelingen geven.

Het Duinhuis is ook een logeerhuis voor kinderen. Je kind kan hier komen logeren. Voor zeven kinderen is een eigen slaapkamer beschikbaar. Logeren is iedere week mogelijk van vrijdagmiddag tot zondagmiddag. Een fijn weekend hebben waarin het plezier hebben en je veilig voelen voorop staat.

Tenslotte vind je op het Duinhuis een locatie van het cursuscentrum en kantoor- en vergaderplekken.

Voor wie is de locatie?

In het kindcentrum van het Duinhuis komen ongeveer 60 kinderen (tot 18 jaar) met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. De locatie is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 15.30 uur.

Daarnaast zijn er zeven logeerplekken voor kinderen met een PGB, Wlz indicatie of toekenning vanuit de gemeente (Jeugdwet). Kinderen worden in een weekend ingedeeld naar de behoefte aan begeleiding, verzorging en verpleging.

Alle ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk en er zijn tilliften. Parkeren in de buurt is mogelijk; een bushalte is op vier minuten loopafstand.

In deze online flyer vind je informatie over het Duinhuis

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties