fbpx

 

Wat vind je op de locatie?

Op Herenweg 5 zit o.a. het loopbaancentrum van de Hartekamp Groep.

Zo’n 55 cliënten worden door een jobcoach ondersteund bij hun werk bij een regulier bedrijf. Hoe lang en hoe vaak is afhankelijk van wat jij nodig hebt. We hebben een groot netwerk aan bedrijven waar wij voor jou bemiddelen bij het vinden van vrijwilligerswerk of een betaalde baan.

Naast jobcoaching hebben we ook een aantal werkgroepen. Denk aan het Cleanteam dat de bussen van Connexxion schoonmaakt of het team tuinonderhoud dat op verschillende plekken in Haarlem en omgeving tuin- of onderhoud werkzaamheden doet.

Bij kinderboerderij het Molentje in Heemstede kan je met een PGB werken samen met de medewerkers van de kinderboerderij. In welk team jij het beste past, hangt af van wat je leuk vindt en wat je kunt.

Voor wie is de locatie?

Zowel jobcoaching als de werkgroepen zijn bedoeld voor volwassenen met een verstandelijke (en soms fysieke) beperking met een indicatie.

Het gebouw zelf is niet rolstoeltoegankelijk, maar ons personeel kan wel zorgen voor of helpen bij aangepaste werkplekken op locatie. Parkeren bij Herenweg 5 is mogelijk op het terrein; een bushalte is op drie minuten loopafstand.

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
06 - 5088 5681
Mail
Zorg aanvragen
Locaties