Start bouw Huis in de Duinen

Vandaag is een officiële start gemaakt met de bouw van Huis in de Duinen. Dat deden we samen met zorgorganisatie Kennemerhart, gebouweigenaar Woonzorg Nederland en burgemeester David Moolenburgh van de gemeente Zandvoort.

Het nieuwe Huis in de Duinen wordt een modern en duurzaam woonzorgcomplex voor senioren met een zorgvraag. Het bestaat uit twee gebouwen, met respectievelijk 97 en 45 woningen. Naar verwachting is de nieuwbouw eind 2022 klaar en kunnen de eerste bewoners intrekken.

Wij huren 45 woningen. Bestuurslid Marlijn Lenselink: ‘Hier gaan cliënten met een verstandelijke beperking wonen. Elk van de drie verdiepingen vormt een eigen woongroep. Iedere dag wordt er, voor wie dat wil, op de woongroep gekookt. Bewoners kunnen elkaar ontmoeten in de gezamenlijke huiskamer.’ Toekomstige bewoners Ingrid en Adrie volgen de bouwwerkzaamheden op de voet. ‘We zijn erg blij dat ze gaan beginnen.’

Je hoeft niet te wachten tot het nieuwe Huis in de Duinen klaar is, maar  je kan  vanaf nu al terecht op de nieuwe bankjes bij het terrein.

Met uitzicht op de bouw is het een fijne plek om elkaar te ontmoeten en een praatje te maken.

Dat deden bestuurslid van Kennemerhart Cedric van der Meulen,  bestuursvoorzitter van Woonzorg Nederland Cees van Boven, bestuurder van de Hartekamp Groep Marlijn Lenselink en burgemeester van Zandvoort David Moolenburgh dan ook.

Het persbericht vind je hier.

 

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties