fbpx

Vrijwilliger worden bij ons is leerzaam en leuk.  Vrijwilligers horen erbij en zijn onmisbaar voor onze cliënten. Bijvoorbeeld om samen activiteiten mee te doen in hun vrije tijd. En om leuke contacten op te bouwen in hun woonomgeving.

Samen zoeken we vrijwilligerswerk op een plek die bij jou past, op tijden die jou uitkomen. We zorgen ervoor dat je goed ingewerkt en begeleid wordt. Voordat je begint, krijg je achtergrondinformatie over mensen met een verstandelijke beperking en specifiek over de cliënten waar je mee gaat werken. Natuurlijk vergoeden we je reiskosten van en naar het vrijwilligerswerk. Ieder jaar is er een vrijwilligersuitje en zijn er thema-avonden.

Ben je enthousiast en/of nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder een selectie van onze vacatures. Of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Bekijk hier het overzicht van de activiteiten die we aanbieden en waarvoor we altijd vrijwilligers kunnen gebruiken.
Daarnaast zijn we op zoek naar vrijwilligers voor specifieke activiteiten/ bewoners:

Vacatures Vrije Tijd en Vrijwilligers

Naast bovenstaande vacatures zijn we op zoek naar nog veel meer vrijwilligers.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.
Stuur een mailtje naar vtenv@hartekampgroep.nl of bel 06 – 113 408 88 (regio IJmond), 06 – 508 856 51 /06 – 462 271 82 (regio Zuid-Kennemerland/ Hillegom)

Je kunt ook het contactformulier invullen.

De Hartekamp Groep werkt samen met de vrijwilligersacademie in Haarlem. Onze vrijwilligers kunnen gebruikmaken van het uitgebreide aanbod van scholing, cursussen en workshops. Kijk op www.vrijwilligersacademiehaarlem.nl.

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
06 – 113 408 88
06 – 508 856 51
Mail
Zorg aanvragen
Locaties