Cordula Wagner nieuw lid raad van toezicht Hartekamp Groep

Velserbroek – Met ingang van 1 juni 2024 is Cordula Wagner benoemd tot nieuw lid van de raad van toezicht van de Hartekamp Groep. Zij volgt daarmee Hans Schirmbeck op. Binnen de raad van toezicht van de Hartekamp Groep heeft zij Kwaliteit & Veiligheid als aandachtsgebied.

Naast deze rol is Cordula voorzitter van de raad van bestuur van het Nederlands Instituut voor Onderzoek van de Gezondheidszorg (NIVEL) en hoogleraar Patiëntveiligheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam en Amsterdam UMC.

Cordula Wagner heeft een achtergrond als fysiotherapeut en socioloog. Ze heeft uitgebreide ervaring in verschillende toezichthoudende functies binnen de gezondheidszorg, waaronder

gehandicaptenzorg, ziekenhuiszorg, zelfstandige behandelcentra en een verzekeraar. Haar expertise ligt onder andere op het gebied van kwaliteitssystemen en kwaliteit van leven in zorginstellingen. Ze heeft ook onderzoek gedaan naar de implementatie en effecten van programma’s voor het verbeteren van de kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid in de Nederlandse gezondheidszorg.

Paul Wormer, voorzitter raad van toezicht: ‘De raad van toezicht en raad van bestuur van de Hartekamp Groep zijn verheugd over de komst van Cordula Wagner als nieuw lid van de raad van toezicht. Met haar ruime ervaring in toezichthoudende functies en diepgaande kennis op het gebied van kwaliteit van zorg, waaronder ook in de verstandelijk gehandicaptenzorg, is haar benoeming een waardevolle aanvulling voor de raad van toezicht.’

Cordula Wagner nieuw lid raad van toezicht Hartekamp Groep

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties