fbpx

Hartekamp Groep en vervoersbedrijf NOOT tekenen contract

Vandaag is een 4-jarig contract getekend tussen de Hartekamp Groep en vervoersbedrijf NOOT. Jan Bauer (voorzitter Raad van Bestuur Hartekamp Groep) en Martijn Kersing (directeur-eigenaar NOOT) ondertekende vandaag samen het contract. NOOT verzorgt per 1 januari het dagbestedingsvervoer voor de Hartekamp Groep.

Na een intensieve selectie van mogelijke kandidaten is gekozen voor NOOT. NOOT is een vervoersbedrijf met veel ervaring in het clientvervoer. Bijkomend pluspunt van NOOT is dat ze de chauffeurs van Connexxion in dienst nemen zodat de cliënten zo veel mogelijk hun oude vertrouwde chauffeur ook in 2019 weer zien. Jan Bauer (Hartekamp Groep): “NOOT is een zeer ervaren en gespecialiseerd vervoersbedrijf. Hun wagenpark is precies afgestemd op het vervoer waar onze cliënten om vragen. Bovendien toonde NOOT zich bereid om de chauffeurs in dienst te nemen die nú de routes rijden. Dat betekent voor onze cliënten dat ze nauwelijks iets merken van de overgang. En dat vinden wij heel belangrijk. Daarnaast bleek uit de verkennende gesprekken dat het prettige mensen zijn om mee samen te werken. We hebben dit traject als zeer positief ervaren.”
Martijn Kering (NOOT) beaamt dat: “Vanaf dag één is de Hartekamp Groep een zeer betrokken club mensen. En heel toegankelijk. Fijn ook om te zien dat bij de Hartekamp Groep het geld vooral naar de operatie gaat, dus de werkvloer. Bovendien zijn ze heel duidelijk en open. De communicatie verloopt soepel en dat is belangrijk om te zorgen dat iedereen volgend jaar op tijd op zijn werk komt en weer veilig thuis komt.”

Directeur Martijn Kersing ontving ook nog een cadeautje: Een prachtig werk gemaakt door Daan. Daan is gek op bussen en treinen. Hij heeft dit gemaakt bij Hart Werk en Kunst van de Hartekamp Groep.

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties