Eet je kind slecht? Komt hij/zij moeilijk in slaap? Heeft hij/zij vaak zomaar driftbuien? Zit je puberende kind in de knoop met zichzelf? Heb je problemen op het werk of thuis? Of ben je al wat ouder en merk je dat alles niet meer zo makkelijk gaat? Word je vergeetachtig? Krijg je problemen met bewegen?

Stel je jezelf vaak dit soort vragen en kom je er zelf niet uit? Klop dan aan bij de Hartekamp Groep voor diagnostiek (bepalen wat er aan de hand is) en/of behandeling. In ons centrum werkt een team van professionals, zoals: (gespecialiseerde) artsen, gedragsdeskundigen en allerlei verschillende therapeuten. We kunnen je helpen bij alle mogelijke problemen.

Als je je bij ons aanmeldt, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Daarna maken we een behandelplan voor diagnostiek en/of behandeling. Dit plan bespreken we met jou (en je kind). Als iedereen het eens is met het plan, voeren we het uit. Soms werken we samen met specialisten buiten de Hartekamp Groep. Bijvoorbeeld met mensen uit het onderwijs, de (kinder-)psychiatrie en het ziekenhuis. We kunnen je ook naar die mensen doorverwijzen. Zo vinden we de beste manier om jou te helpen.

Hieronder staat een lijst met alle specialisten die bij de medische dienst en behandeling werken. Ze hebben allemaal hun eigen aandachtsgebied. En ze zijn allemaal opgeleid in het behandelen van mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Klik op een onderwerp als je hier meer over wilt weten.

Indicatie

Je kunt behandeling krijgen bij het Expertisecentrum met een indicatie vanuit de Wet Langdurige Zorg (Wlz) of de Jeugdwet. Ook komt de vergoeding soms vanuit de GZSP. Bij de GZSP zorg is het eigen risico van toepassing.
Voor sommige behandelingen is een verwijzing van de huisarts nodig en maak je gebruik van de zorgverzekering. Meer weten? Ons Cliënt Service Punt vertelt je graag meer.

Stuur een mailtje naar csp@hartekampgroep.nl of bel 023 – 510 14 15.

Informatie en aanmelden

Wil je meer informatie? Of wil je je aanmelden bij het Expertisecentrum? Neem dan contact met ons op. We vertellen je dan wat je verder kunt verwachten en wat er eventueel nog nodig is.

Adressen Expertisecentrum

Locatie Zadelmakerstraat
Zadelmakerstraat 150
1991 JE Velserbroek

Locatie Hartekamp
Herenweg 5
2105 ML Heemstede

Locatie Harteheem
De Cirkel 1
1967 NM Heemskerk

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties