Dan kun je terecht bij de tandartsen van de Hartekamp Groep. Zij geven je dezelfde behandeling als een gewone tandarts, maar ze hebben veel meer tijd voor je. En ze weten hoe ze mensen met een verstandelijke beperking het beste kunnen helpen.

Onze tandartsen kijken altijd welke behandeling je nodig hebt én welke behandeling je aankunt. Ze willen namelijk dat je mond gezond is, maar ook dat je gelukkig bent. Ze nemen alle tijd die nodig is. Zijn er meer afspraken nodig voor een behandeling? Dat kan! En bij iedere behandeling vertellen ze precies wat ze gaan doen. Ook geven ze je de tijd om aan alles te wennen. Ze laten bijvoorbeeld alle instrumenten eerst zien en je mag eraan voelen. Zo vaak als wilt.

Onze tandartsen kunnen je leren hoe je je gebit het beste schoonhoudt. Ook daar nemen ze alle tijd voor. Ze leren het jou en je begeleiders.
We hebben twee praktijken, één in Heemstede en één in Heemskerk. In beide praktijken kun je ook terecht als je in een rolstoel zit. Onze ruimtes zijn daarop ingericht.

Meer informatie en aanmelden?

Wil je meer informatie over onze tandheelkundige zorg of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Adresgegevens

Locatie Hartekamp
Egellaan 1
2105 ML Heemstede
Telefoon: 023 – 583 33 15

Geopend:
Maandag, dinsdag, woensdag (2x per maand), donderdag van 09.00-17.00 uur.
Vrijdag gesloten.

Locatie Harteheem
De Cirkel 1
1967 NM Heemskerk
Telefoon: 0251 – 203 762

Geopend:
Dinsdag en woensdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Voor de behandelingen wordt tijd aangevraagd bij de zorgverzekeraar. Kom je van buiten de Hartekamp Groep? Dan willen graag een verwijzing van je huisarts of tandarts.

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties