Wij zijn de jobcoaches van de Hartekamp Groep en we kunnen je helpen je bij het vinden van een baan die goed bij je past. Een baan waar je iedere keer met plezier naartoe gaat. En het mooie is, je kunt ook doorgroeien. Dus misschien begin je met dagbesteding of onbetaald werk bij een werkgever en ga je uiteindelijk betaald werk doen.

Ik zoek een leuke baan

Een jobcoach is er voor jou als je hulp nodig hebt bij het werken en bij het zoeken naar een passende baan. We kijken vooral naar wat je kunt en naar wat je leuk vindt om te doen. Daar kunnen we achter komen met behulp van een loopbaanonderzoek dat we samen met jou doen. Voor de dingen die moeilijker gaan zoeken we samen naar een oplossing. Dus neem snel contact met ons op, dan zoeken we ook voor jou een baan!

Werkplekken

Voorbeelden van banen zijn bijvoorbeeld; assistent-conciërge op een school, medewerker in een supermarkt, garage, restaurant of verzorgingstehuis. Heb je andere wensen of dromen, dan gaan we daar samen met jou naar op zoek.

Je eigen jobcoach

Jouw jobcoach begeleidt jou gedurende het hele traject. Het begint met een kennismaking. Daarin zoek je met je jobcoach uit wat je wilt, wat je kunt, wat je nog wilt leren en waar je wilt werken. Zo krijgen jullie een goed idee over welke mogelijkheden er voor je zijn. En welke begeleiding je daarbij nodig hebt. Daarna gaan jullie samen op zoek naar een passende werkplek. Je kunt ook eerst een aantal werkplekken bezoeken, of werk uitproberen. Zo kun je zien of het werk bij je past. Ook als je werk hebt blijft je jobcoach je begeleiden. Hij of zij is niet elke dag op je werkplek, maar komt regelmatig langs om te kijken hoe het gaat. Alle vragen of problemen die je hebt, kun je dan met je jobcoach bespreken.
Heb jij, je ouders of een begeleider nog vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op! Contactgegevens staan onderaan de pagina.

Ben je werkgever en op zoek naar een gemotiveerde werknemer?

Wanneer een werknemer bij jullie goed op zijn/haar plek zit en zich binnen zijn/haar mogelijkheden kan ontwikkelen, dan heb je er een gemotiveerde medewerker bij. Bovendien kun je je daarmee scharen onder de groep maatschappelijk verantwoord ondernemers en lever je een bijdrage aan een inclusieve maatschappij. Ook kunnen wij de zorg voor het re-integratietraject van een langdurig zieke werknemer van je overnemen; re-integratie Tweede Spoor. Wij bespreken graag de mogelijkheden!

Bel 06 – 213 758 71 en je krijgt een van onze jobcoaches aan de lijn. Of stuur een mail naar: jobcoaching@hartekampgroep.nl.
We werken voornamelijk in Zuid- en Midden-Kennemerland, Haarlem, Heemstede en regio IJmond.

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
06 - 152 079 86
Mail
Zorg aanvragen
Locaties